DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

16.1 C
București
18.2 C
Sibiu
16.4 C
Suceava
13 C
Covasna
14 C
Piatra Neamț
13 C
Braşov
13.5 C
Bistrița
13.8 C
Râmnicu Vâlcea
duminică, mai 19, 2024

Bazin de înot pe structură de lemn la Târgu Jiu, finanțat prin CNI

Recomandate

Primăria Târgu Jiu a obținut finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru un bazin de înot didactic ce a fost deja construit în mare parte. Situat pe Bd. Constantin Brâncuși, noul bazin va funcționa într-o clădire cu parter și etaj, pe o suprafață construită desfășurată de aproape 1.400 de metri pătrați. Clădirea va fi dotată cu vestiare pentru fete, băieți și instructor, cu grupuri sanitare, zonă dușuri – la parter, bazinul fiind la etaj. Potrivit proiectului, numărul maxim de utilizatori ai clădirii va fi de maximum 65 de persoane. Pentru acest proiect, Compania Națională de Investiții alocă 8.921.230 lei.

 Suprastructura bazinului a fost montată în 4 zile și este confecționată din lemn lamelat încleiat fabricat în România, la Tehnica Schweiz Impex (www.tehnicas.ro) și închideri de tip timberframe – panouri termoizolante. Modelarea structurii din lemn a fost făcută în soft Cadwork.

 „Lemnul lamelat încleiat este destinat pentru confecționarea elementelor portante, ce conferă o capacitate de încărcare  pana la 80% mai ridicată față de lemnul obișnuit”, spun cei de la Tehnicas.

Foto: Techincas

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi