DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

19.4 C
București
12.2 C
Sibiu
17.2 C
Suceava
13.6 C
Covasna
16.8 C
Piatra Neamț
12.1 C
Braşov
16.3 C
Bistrița
17.5 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Ministrul Mediului face clarificări: „Ne-am asumat un mandat pe patru ani”

Recomandate

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a făcut, în urmă cu scurt timp, precizări despre zvonurile care circulă în ultima perioadă potrivit cărora PNL ar prelua ministerul Mediului, după rotativa guvernamentală.

„Ne-am asumat un mandat pe 4 ani. Așa am venit în 2020, în decembrie, și până acum nu s-a schimbat nimic. Discuțiile sunt discuții, informațiile pe surse sunt informații pe surse.  În momentul de față rotativa în forma semnată nu ne privește. Până la sfârșitul lunii se vor lămuri toate aspectele neclare. Dar eu ca și ceilalți miniștri UDMR – ministerul Dezvoltării sau al Sportului – ne-am asumat aceste ministere pentru mandate de patru ani, pentru a face performanță și pentru a implementa programe, pentru a genera politici publice în folosul cetățenilor și noi, până nu se schimbă ceva, ne ținem de treabă”, a punctat ministrul în conferința de presă organizată azi cu ocazia lansării Programului „Casa verde fotovoltaice”.

Întrebat dacă UDMR ia în calcul ieșirea de la guvernare în cazul în care pierde portofoliul Mediului în urma rotativei, ministrul a spus că „toate opțiunile sunt pe masă”.

„Eu nu pot să discut dacă dacă și poate. În momentul de față nu există o asemenea solicitare certă, o decizie din acest punct de vedere. Vedem. Săptămâna aceasta, săptămâna viitoare se vor clarifica toate. Toate opțiunile sunt pe masă. Și pentru rotativă, dacă se ajunge la o altă discuție, reluăm discuțiile probabil de la zero”.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi