DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

1.7 C
București
-2.1 C
Sibiu
-2.6 C
Suceava
-7.1 C
Covasna
-4 C
Piatra Neamț
-2.6 C
Braşov
-6.6 C
Bistrița
-1.3 C
Râmnicu Vâlcea
luni, ianuarie 13, 2025

Soluția digitală „Timbeter” din Estonia, nominalizată la Future Unicorn Award 2023

Recomandate

Timbeter din Estonia a fost anunțat oficial ca unul dintre primii 9 nominalizați la Future Unicorn Award 2023 de la DIGITALEUROPE, premiul anual care recunoaște cele mai promițătoare dezvoltări tehnologice europene.

Câștigătorul va fi anunțat pe 8 martie la Masters of Digital, conferința anuală emblematică a DIGITALEUROPE, de către Mariya Gabriel, comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret.

Soluția digitală Timbeter schimbă sectorul forestier, permițând managementul durabil al pădurilor, sporind siguranța angajaților, maximizând valoarea fiecărui buștean, contribuind la optimizarea logisticii și garantarea comerțului echitabil. De asemenea, ajută la monitorizarea și controlul lanțului de aprovizionare cu lemn, sprijinind guvernele și agențiile de aplicare a legii pentru a preveni exploatarea forestieră ilegală și pentru a păstra o imagine de ansamblu mai bună asupra volumelor recoltate.

Anna-Greta Tsahkna, CEO Timbeter, a declarat: „A fi unul dintre nominalizații la Future Unicorn Award 2023 este o mare recunoaștere pentru echipa noastră. Lucrul cu organizații de pe toate continentele demonstrează că soluția noastră rezolvă provocările universale legate de transparență, trasabilitate, eficiență și responsabilitate în sectorul forestier. Singurul lucru căruia îi datorăm succesul este dedicarea pentru cercetare și dezvoltare și încrederea investitorilor noștri pentru a vedea o perspectivă pe termen lung.

Este fascinant să asistăm la modul în care autoritățile de reglementare și industria forestieră foarte tradițională arată interes pentru informații despre păduri mai transparente, urmăribile și precise. Politica climatică este un factor important aici. Credem cu tărie că transformarea digitală și valorificarea tehnologiei inovatoare în industria forestieră sunt necesare 100% pentru un viitor mai durabil.”

Cecilia Bonefeld-Dahl, director general al DIGITALEUROPE, a declarat:

„Astăzi, doar 12% dintre unicornii din lume sunt europeni. Acest lucru este departe de a fi suficient, într-un moment în care Europa încearcă să-și afirme avantajul competitiv global. Lista scurtă impresionantă de anul acesta a celor mai strălucite extinderi reprezintă sectoare critice, de la energie și tehnologie verde până la securitatea cibernetică. Ele reflectă în mod clar cele mai arzătoare provocări ale Europei și puterea inovatorilor europeni de a oferi soluții. Cu toate acestea, drumul către un ecosistem de inovare cu adevărat care dă putere rămâne foarte accidentat. În timp ce SUA și China investesc peste 3,58% și, respectiv, 1,34% din PIB în extinderi, 0,53% din Europa nu este evident suficient. În plus, mulți inovatori europeni suferă de bariere între țările UE, care îi împiedică să se extindă suficient de rapid. Acest lucru ar trebui să fie de primă importanță, deoarece sărbătorim cea de-a 30-a aniversare a pieței unice a UE anul viitor.”

Premiul Future Unicorn este o șansă de a arăta de ce contează unicornii europeni

Desfășurat pentru al șaselea an consecutiv, Future Unicorn Award celebrează extinderile din întreaga Europă care au potențialul de a deveni viitorii giganți tehnologici. Lista scurtă este întocmită în colaborare cu asociațiile comerciale naționale ale DIGITALEUROPE, reprezentând sectorul digital și tehnologic în 29 de țări europene.

Premiul este o oportunitate excelentă de a prezenta aspiranții la extinderea europeană care au potențialul de a deveni viitori unicorni (adică, extinderi evaluate la peste un miliard de dolari), subliniind faptul că Europa are ceea ce este necesar pentru a deveni un lider digital.

Astăzi, aproximativ 12% dintre unicornii din lume se află în Europa. Deși aceasta este o creștere semnificativă, comparativ cu doar 6% în 2014, nu este suficient de aproape. DIGITALEUROPE și-a stabilit obiectivul ca Europa să devină casa a cel puțin 25% dintre unicornii lumii până în 2025 printre indicatorii săi de succes pentru leadership digital.

Câștigătorii anteriori ai premiului au fost recunoscuți și celebrați pentru realizările lor de către cei mai importanți lideri politici ai UE, precum președintele Comisiei von der Leyen și comisarul Mariya  Gabriel. Doi dintre ei sunt astăzi membri ai grupurilor de înalți experți ale Comisiei Europene și ai DIGITALEUROPE.

Sursa: timbeter.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Cele mai noi