DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

24.5 C
București
20.2 C
Sibiu
19 C
Suceava
15.7 C
Covasna
15.5 C
Piatra Neamț
13 C
Braşov
16.9 C
Bistrița
19.1 C
Râmnicu Vâlcea
luni, septembrie 25, 2023

Direcția Silvică Gorj scoate la licitație servicii de exploatare forestieră de 1 milion de euro

Recomandate

Direcția Silvică Gorj a aprobat planurile de exploatare forestieră din acest an. Potrivit unuia dintre programe, este vizată achiziția de servicii de exploatări forestiere pentru semestrul I din 2022 în valoare de peste 5 milioane de lei, respectiv un milion de euro. Licitația va avea loc pe 17 martie.

O altă licitație va avea loc pe 1 martie vizează servicii de regenerare a pădurilor, în valoare de peste 1,8 milioane de lei: „Prestări servicii de regenerare a pădurilor, lucrări de împăduriri, întreţineri plantaţii, ajutorarea regenerării naturale, recoltări semințe, culturi în pepiniere și solarii, întreținerea culturilor din pepiniere 2022 -DS Gorj”, conform Direcției Silvice Gorj.

Conform anunțului, achiziția de servicii de exploatări forestiere se referă la realizarea programului de exploatare a masei lemnoase pe picior în vederea asigurării lemnului de foc pentru populație. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 15 zile.

Pot fi depuse oferte pentru maxim 127 de loturi și nu există o limită de loturi pentru ofertanți.

Sursa și detalii: infocentrum.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi