DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

18.3 C
București
15.2 C
Sibiu
14.8 C
Suceava
12.5 C
Covasna
12.5 C
Piatra Neamț
13.5 C
Braşov
12.6 C
Bistrița
14.8 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Parc de aventuri în Pădurea Gârboavele din Galați: tiroliene și trasee pe 8 hectare

Recomandate

Consiliul Judeţean Galaţi amenajează în Pădurea Gârboavele un parc de aventură, în cadrul unei investiţii cu fonduri europene, informează Biroul de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, valoarea investiţiei este de 1.601.830 lei, finanţarea fiind asigurată prin Programul Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

„Amenajăm în Pădurea Gârboavele un parc de aventură, în care gălăţenii se vor putea distra, vor putea face diverse activităţi sportive şi se vor relaxa în aer liber pe mai bine de 8 hectare. Vor fi amenajate 15 trasee de aventură, cu sute de elemente interconectate prin arbori, la diferite înălţimi, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate. Astfel, după ce lucrările vor fi finalizate şi vor fi obţinute toate autorizaţiile, gălăţenii, atât cei mici, cât şi adulţii, vor putea încerca trasee precum scara amiralului, fusurile suspendate sau podul Tibetan. De asemenea, în noul parc de agrement vor fi amenajate două tiroliene, una de 150 de metri şi cealaltă de 180 de metri”, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

În acest moment, clădirea administrativă a noii zone de agrement a Galaţiului este aproape finalizată, iar spaţiul unde vor fi instalate traseele de aventură a fost pregătit, astfel încât să înceapă şi instalarea tuturor dotărilor necesare.

În cadrul acestei investiţii, vor fi achiziţionate şi echipamente de protecţie pentru copii şi adulţi.

Sursa: Administratie.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi