DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

30.3 C
București
27.3 C
Sibiu
18.9 C
Suceava
27 C
Covasna
25.1 C
Piatra Neamț
29.5 C
Braşov
31.4 C
Bistrița
29.6 C
Râmnicu Vâlcea
duminică, septembrie 24, 2023

Zilele Kronospan, la Sebeș și Brașov. „Îi onorăm pe cei care sunt în firmă de 20 de ani”

Recomandate

Compania Kronospan se pregătește de sărbătoare. În fiecare an, la început de septembrie, are loc evenimetul „Zilele Kronospan” în cele două orașe în care sunt fabricile grupului, Sebeș și Brașov. Dacă anul trecut, din cauza pandemiei, nu s-a organizat acest moment festiv tradițional, în 2021 va avea loc și e așteptat cu nerăbdare de toți cei peste 1.000 de angajați din România. Cu măsurile de rigoare – teste rapide Covid 19 pentru toți participanții.

Ce înseamnă „Zilele Kronospan”?

Înseamnă că toți angajații își aduc familiile și petrec împreună o zi plină. Au loc concursuri, tombole și sunt premiați cei mai vechi angajați.

Oana Bodea, CEO al companiei din România, a explicat pentru forestmania.ro ce au pregătit pentru acest an.

„Zilele Kronospan înseamnă că ne adunăm cu toții împreună, cu familii, și petrecem o zi împreună. Sâmbătă, pe 4 septembrie, va fi la Sebeș, iar sâmbăta viitoare la Brașov. Ce facem? Ne adunăm împreună și stăm la o mare poveste. Avem competiții sportive – colegii mei sunt foarte talentați la tenis și fotbal – și îi onorăm pe cei care sunt de foarte mult timp alături de noi. Anul acesta avem peste 30 de colegi care sunt de 20 de ani în firmă, fie la Sebeș, fie la Brașov. Și atunci marcăm acest moment, pentru că e ceva ieșit din comun într-o lume în care toată lumea se mută dintr-o parte în alta. Avem tombole, jocuri pentru copii și de fiecare dată atmosfera este foarte foarte bună”, a punctat Oana Bodea.

Cifrele Kronospan România

Înființată în 1897 ca o firmă de familie austriacă, Kronospan este azi una dintre cele mai mari companii din lume ce produce panouri pe bază de lemn.

În România, grupul a făcut investiții totale de peste 600 milioane EUR în cele două fabrici și înseamnă peste 1.000 de locuri de muncă directe și peste 7.000 indirecte. Produsele Kronospan sunt exportate azi în 52 de țări, de pe 5 continente.

Pe lângă cifrele de business, Kronospan e implicată în proiecte de responsabilitate socială. Fundația Kronospan a fost înființată în 2011, în România, și a derulat peste 2,5 milioane de euro în acțiuni de susținere a educației, mediului și comunităților locale.

Sursa foto: kronospan.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi