DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

27.3 C
București
25.2 C
Sibiu
25.8 C
Suceava
25.7 C
Covasna
26.3 C
Piatra Neamț
24.5 C
Braşov
26.2 C
Bistrița
29.7 C
Râmnicu Vâlcea
marți, iulie 23, 2024

Compania EGGER a „adoptat” Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” din Rădăuți

Recomandate

Compania EGGER a demarat primul proiect dintr-o serie cu impact major asupra mediului în care copiii sunt educați: „EGGER adoptă o școală”. Prima școală aleasă este Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” din Rădăuți.

Cei peste 570 de copii de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți, unii dintre ei copiii angajaților companiei, vor învăța într-un spațiu modernizat. Proiectul a început cu înlocuirea pardoselii din 10 clase cu pardoseală EGGER și cu dotarea cu 17 table magnetice. A urmat dotarea cu mobilier școlar nou a tuturor claselor. De la finalul lui ianuarie elevii se așază pe scaune și scriu pe băncuțe noi, reglabile în funcție de înălțimea lor, realizate cu PAL produs de EGGER la fabrica din Rădăuți.

„Condiții cât mai bune de învățare pentru toți copiii reprezintă un deziderat permanent pentru noi. În 2021 am demarat proiectul „EGGER adoptă o școală”. Am ales Școala „Bogdan Vodă” deoarece aici am găsit deschiderea și pro-activitatea pe care o așteptăm de la comunitate și de la reprezentanții ei. Doar împreună putem crește calitatea educației, a serviciilor de sănătate, putem îmbunătăți viața persoanelor cu dificultăți financiare” a declarat Alina Chifan, director de Vânzări al EGGER Romania.

În următoarele faze ale proiectului vor fi renovate spațiile comune (holuri și scări), băile de la parter și, spre final, intrarea principală.

„Am plecat de la ceea ce ne caracterizează, şi anume „Fii tu însuţi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”. Dezvoltăm parteneriatul şcoală-familie şi-n acelaşi timp promovăm un concept nou de marketing educaţional – un schimb permanent de bune practici între şcoală şi mediul exterior, iar prin acest proiect „EGGER – adoptă o şcoală”- respectiv V.E.R.D.E / Viaţă. Educaţie. Recunoştinţă. Dragoste. EGGER – încercăm să ne îndeplinim dezideratul nostru: Elevii să vină cu plăcere la şcoală, bucurându-se de condiţii optime pentru un învăţământ modern.

De ce Şcoala „Bogdan Vodă”?

„Ne-ar plăcea să credem că pentru ceea ce transmitem. Datorită acelei empatii dintre oameni cu aceeaşi viziune. Pentru această dorinţă permanentă de a inova, pentru dragostea pentru copii, respectul pentru părinţi, implicarea partenerilor privaţi şi colaborarea cu comunitatea locală. În numele Echipei „Bogdan Vodă” mulţumim EGGER Romania pentru această oportunitate” au adăugat coordonatorii proiectului – director, prof. Radu Munteanu, și consilier educativ, prof. Mihaela Amariţei.

Voluntari EGGER în proiect

Compania EGGER a considerat că nu e suficientă contribuția financiară și și-a propus să implice și voluntari. Astfel, în faza de dotare cu mobilier școlar, un grup de șase voluntari angajați EGGER, alături de alți voluntari ai școlii „Bogdan Vodă” au despachetat, transportat și așezat în clase un tir întreg de băncuțe și scaune.

Sursa: egger.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi