DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

24.5 C
București
20.2 C
Sibiu
19 C
Suceava
15.7 C
Covasna
15.5 C
Piatra Neamț
13 C
Braşov
16.9 C
Bistrița
19.1 C
Râmnicu Vâlcea
luni, septembrie 25, 2023

Eveniment interesant la București: Tranziție digitală pentru industria producătoare

Recomandate

Asociația Clusterelor din România Clustero, în cooperare cu Wallachia eHub și Techcelerator, susținute de Entreprise Europe Network, organizează pe 24 mai, la București, evenimentul Hack4reSTART Bucharest.

Potrivit unui comunicat remis redacției noastre de Clusterul ProWood, Hack4reSTART este un eveniment hibrid inovator care vizează punerea împreună a IMM-urilor tradiționale din domeniul manufacturier (textile, lemn și mobilă, agro etc.) cu furnizori de tehnologie care le pot oferi soluțiile potrivite în procesul de transformare digitală și tranziția către Industria 5.0.

Companiile tech-savvy și cele producătoare sunt invitate să se înregistreze pe platforma dedicată, https://hack4restart-bucharest-romania.b2match.io, să-și descrie ofertele de digitalizare și, respectiv, provocările, și să-și stabilească întâlniri relevante. Aceste întâlniri se vor desfășura într-o sesiune dedicată de matchmaking hibrid în cadrul evenimentului.

Platforma de matchmaking va rămâne deschisă până pe 30 iunie, permițând întâlniri online ulterioare.

De asemenea, companiile interesate sunt invitate și la sesiunea dedicată de pitchinig din cadrul evenimentului, în care să își prezinte soluțiile / provocările în fața audienței naționale și internaționale.

Evenimentul fizic va avea loc in București, Camera de Comerț și Industrie București, Ion Ghica 4, etaj 3, Sala de Bal, între orele 10-16 EEST.

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită. Hack4reSTART este un eveniment hibrid și în cadrul lui se poate participa atât fizic cât și online. La momentul înregistrării veți fi rugat să indicați cum doriți să particpați.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îl contactați pe dl Flaviu Iorgulescu, flaviu.iorgulescu@clustero.eu

Sursa: ProWood, hac4restart

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi