DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

23.2 C
București
24.1 C
Sibiu
17.5 C
Suceava
20.2 C
Covasna
18.7 C
Piatra Neamț
20.2 C
Braşov
19.2 C
Bistrița
21.6 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iunie 22, 2024

Lucian Bode cere mai multă eficiență structurilor MAI din Alba în domeniul silvic

Recomandate

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, le-a cerut reprezentanţilor structurilor teritoriale din Alba, judeţ cu o suprafaţă mare de păduri, să eficientizeze acţiunile de combatere a infracţionalităţii în domeniul silvic.

„Documentaţi foarte bine fiecare misiune pe care o desfăşuraţi, iar în acest sens structurile pe care le coordonaţi trebuie să fie foarte atente la evoluţiile infracţionale ale zonei, la riscurile de securitate şi de siguranţă publică. Trebuie să cunoaşteţi foarte bine arealul, să acţionaţi preventiv şi să daţi dovadă de forţă şi profesionalism în lupta cu infracţionalitatea. Judeţul Alba are un specific aparte pe zona de regim silvic. Vă solicit să eficientizaţi acţiunile de combatere a infracţionalităţii în domeniul silvic”, le-a spus, potrivit sursei citate, ministrul Lucian Bode şefilor structurilor judeţene ale MAI.

Lucian Bode a avut joi o întâlnire de lucru în judeţul Alba cu reprezentanţii structurilor teritoriale ale ministerului, cărora le-a solicitat „să continue şi să intensifice eforturile” pentru combaterea fenomenului infracţional din judeţ în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă pentru cetăţeni.

Sporirea atenţiei în domeniul rutier şi al ordinii publice au fost alte teme abordate în cadrul şedinţei.

„De asemenea, ministrul Afacerilor Interne a apreciat modul de organizare la sediile serviciilor publice comunitare de paşapoarte şi de regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, astfel încât să vină permanent în sprijinul solicitărilor cetăţenilor”, mai transmite sursa citată.

Sursa: puterea.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi