DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

28.3 C
București
21.3 C
Sibiu
21.2 C
Suceava
22.7 C
Covasna
20.1 C
Piatra Neamț
20.7 C
Braşov
20.4 C
Bistrița
23.1 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iunie 21, 2024

O nouă colecție Kronospan: Harmony, decoruri inspirate de natură

Recomandate

Compania Kronospan a lansat o nouă colecție – Harmony, cu decoruri impresionant de realiste, cu relief multidimensional sincronizat.

Potrivit unui comunicat al companiei, texturile urmăresc fără efort răsucirile și liniile modelelor din lemn, creând o armonie perfectă și un aspect și o senzație de lux.

„Disponibil atât pe PB cu fața melaminată, cât și pe MDF, decorurile Harmony sunt o reprezentare ultrarealistă a stejarului și castanului într-o selecție de nuanțe, cu multă acțiune în modelele lor vibrante”, se arată în comunicat.

Harmony vine cu mai multe decoruri Hudson Oak și Avardonna Chestnut.

„Progresele tehnologice duc Hudson Oak la niveluri din ce în ce mai sofisticate de realism, utilizând imagini de înaltă definiție combinate cu o textură în relief pentru a se potrivi perfect cu aspectul lemnului.

Textura suprafeței mate urmează îndeaproape granulația lemnului, pentru a evidenția versatilitatea modelelor. Sunt aici cinci decoruri rustice care ies în evidență în piese de mobilier unice, cum ar fi comodele sau dulapurile frontale, accentuând imperfecțiunile fermecătoare ale lemnului pentru a obține un aspect vintage”.

În ceea ce privește Avardonna Chestnut, sunt patru decoruri ce pot fi o opțiune pentru piese de mobilier mri, uși de garderobă și blaturi.

Sursa: Kronospan

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi