DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

19.3 C
București
12.4 C
Sibiu
18.5 C
Suceava
14.8 C
Covasna
18.7 C
Piatra Neamț
12.4 C
Braşov
13.4 C
Bistrița
14.8 C
Râmnicu Vâlcea
duminică, aprilie 14, 2024

Percheziții cu surprize: au descoperit și lemnul sustras, dar și instalația de furat curent!

Recomandate

Un bărbat din Berzunți, Bacău, a fost prins de oamenii legii cu două infracșiuni: nu era destul că luase din pădure 7 metri cubi de lemn, ci avea acasă și o „combinație” la contor, prin care fura curent la propriu.

Potrivit telem,ro, reprezentanții Ocolului Silvic Livezi au sesizat polițiștii Secției 3 Poliţie Rurală Oneşti despre faptul că, în perioada 07-08 februarie, persoane necunoscute au sustras material lemnos, din fondul forestier național, de pe raza comunei Berzunţi.

Ieri, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuința unui bărbat de 44 de ani, din comuna Berzunţi de unde a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 7 m.c material lemnos, esență fag, stejar și frasin, în valoare de aproximativ 2800 de lei.

Totodată cu ocazia executării mandatului de percheziţie a fost constatată în flagrant delict, infracţiunea de furt de energie electrică prin intervenţii neutorizate la reteaua electrică constand în aceea că, în interiorul locuinţei a fost identificată o instalaţie clandestină cu ajutorul căreia se sustragea energie electrică fără a fi contorizată.

Sursa: telem.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi