DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

19.4 C
București
12.2 C
Sibiu
18.3 C
Suceava
13.6 C
Covasna
16.8 C
Piatra Neamț
12.1 C
Braşov
16.3 C
Bistrița
17.5 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Percheziții cu surprize: au descoperit și lemnul sustras, dar și instalația de furat curent!

Recomandate

Un bărbat din Berzunți, Bacău, a fost prins de oamenii legii cu două infracșiuni: nu era destul că luase din pădure 7 metri cubi de lemn, ci avea acasă și o „combinație” la contor, prin care fura curent la propriu.

Potrivit telem,ro, reprezentanții Ocolului Silvic Livezi au sesizat polițiștii Secției 3 Poliţie Rurală Oneşti despre faptul că, în perioada 07-08 februarie, persoane necunoscute au sustras material lemnos, din fondul forestier național, de pe raza comunei Berzunţi.

Ieri, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuința unui bărbat de 44 de ani, din comuna Berzunţi de unde a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 7 m.c material lemnos, esență fag, stejar și frasin, în valoare de aproximativ 2800 de lei.

Totodată cu ocazia executării mandatului de percheziţie a fost constatată în flagrant delict, infracţiunea de furt de energie electrică prin intervenţii neutorizate la reteaua electrică constand în aceea că, în interiorul locuinţei a fost identificată o instalaţie clandestină cu ajutorul căreia se sustragea energie electrică fără a fi contorizată.

Sursa: telem.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi