DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

29.4 C
București
21.3 C
Sibiu
24.6 C
Suceava
18.1 C
Covasna
19.1 C
Piatra Neamț
21.8 C
Braşov
21.3 C
Bistrița
18.4 C
Râmnicu Vâlcea
joi, septembrie 21, 2023

Vatra Dornei: Un tânăr a luat „din greșeală” și lemnul de foc al spitalului, nu doar pe cel din demolări

Recomandate

Un individ a furat lemn de foc din curtea Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Vatra Dornei, dar a fost prins de polițiști în flagrant, anunță informatiata.ro.

Luni seară, echipajul de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Vatra Dornei a constatat în flagrant faptul că o persoană de sex masculin a sustras material lemnos din curtea interioară a Secției de Boli Infecțioase – Spitalul municipal Vatra Dornei, unitate situată pe strada Pinului.

Hoțul este un bărbat de 36 de ani, din localitatea Dorna Arini. El a declarat faptul că anterior s-a înțeles verbal cu personal din cadrul unității medicale, pentru a lua o cantitate de material lemnos din curtea unității spitalicești provenită în urma demolării unei anexe dezafectate.

Acesta a încărcat însă în autoutilitara personală marca Volkswagen Transporter o cantitate mai mare de material lemnos, printre care și lemne de foc, cantitate care nu a fost prevăzută în înțelegerea inițială.

În urma verificărilor efectuate de către lucrători din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei, s-a constatat faptul că a fost sustras material lemnos în cantitate totală de 1,43 m³.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cantitatea de lemn fiind restituită reprezentanților Spitalului Municipal Vatra Dornei. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sursa: informatiata.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi