DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

19.3 C
București
12.4 C
Sibiu
18.5 C
Suceava
14.8 C
Covasna
18.7 C
Piatra Neamț
12.4 C
Braşov
13.4 C
Bistrița
14.8 C
Râmnicu Vâlcea
luni, aprilie 15, 2024

Vatra Dornei: Un tânăr a luat „din greșeală” și lemnul de foc al spitalului, nu doar pe cel din demolări

Recomandate

Un individ a furat lemn de foc din curtea Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Vatra Dornei, dar a fost prins de polițiști în flagrant, anunță informatiata.ro.

Luni seară, echipajul de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Vatra Dornei a constatat în flagrant faptul că o persoană de sex masculin a sustras material lemnos din curtea interioară a Secției de Boli Infecțioase – Spitalul municipal Vatra Dornei, unitate situată pe strada Pinului.

Hoțul este un bărbat de 36 de ani, din localitatea Dorna Arini. El a declarat faptul că anterior s-a înțeles verbal cu personal din cadrul unității medicale, pentru a lua o cantitate de material lemnos din curtea unității spitalicești provenită în urma demolării unei anexe dezafectate.

Acesta a încărcat însă în autoutilitara personală marca Volkswagen Transporter o cantitate mai mare de material lemnos, printre care și lemne de foc, cantitate care nu a fost prevăzută în înțelegerea inițială.

În urma verificărilor efectuate de către lucrători din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei, s-a constatat faptul că a fost sustras material lemnos în cantitate totală de 1,43 m³.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cantitatea de lemn fiind restituită reprezentanților Spitalului Municipal Vatra Dornei. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sursa: informatiata.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi