DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

27.3 C
București
25.2 C
Sibiu
25.8 C
Suceava
25.7 C
Covasna
26.3 C
Piatra Neamț
24.5 C
Braşov
26.2 C
Bistrița
29.7 C
Râmnicu Vâlcea
marți, iulie 23, 2024

Ziegler Group Timber Sebeș a devenit membru ASFOR

Recomandate

Ziegler Group, companie care activează de peste 75 de ani în prelucrarea lemnului și care a achiziționat o fabrică în România, la Sebeș, a devenit, de ieri, membru al Asociației Forestierilor din România – ASFOR.

Anunțul a fost făcut de președintele Asociației, Ciprian Dumitru Muscă.

„Urăm bun venit ZG TIMBER Sebeș în cadrul Asociației Forestierilor din România – ASFOR!

Fiind unul dintre producătorii importanți de cherestea din Europa, ZG TIMBER Sebeș aduce o bogată expertiză, inovație și angajament în promovarea practicilor sustenabile în sectorul forestier.

Așteptăm să lucrăm cu echipa ZG TIMBER Sebeș, să dezvoltăm colaborarea și să modelăm viitorul către o activitate de exploatare și producție responsabilă și durabilă.

Ca obiective principale de colaborare vom urmări: dezvoltarea sistemului de trasabilitate a lemnului, îmbunătățirea colaborării cu firmele de exploatare a lemnului, promovarea utilizării lemnului, dezvoltarea sectorului forestier dar și găsirea de soluții în a promova măsuri care să ducă la dezvoltarea infrastructurii forestiere din România”, a punctat Ciprian Dumitru Muscă.

ZIEGLER GROUP este o companie de familie cu o experiență de peste 75 de ani în prelucrarea lemnului. Sunt activi în Germania și Suedia și au peste 3.200 de angajați în 6 unităţi diferite ale grupului. Pe 7 august 2023, au devenit proprietarii fabricii de cherestea de la Sebeș.

„Cu această nouă locație din România, ne consolidăm și ne asigurăm poziția pe piața internațională în sectorul prelucrării lemnului”, anunțau ei la momentul preluării.

Mai multe articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi