Accesoriile Kronospan, premiate la târgul internațional Interzum din China

0
334

Cea de-a 49-a ediția e Târgului de mobilir Interzum, desfășurată între 26 și 29 iulie în China, la Guangzhou, a adus companiei Kronospan un premiu pentru „accesorii de mobilier remarcabile”. Compania, care are două unități de producție și în România, s-a aflat în top 20 companii câștigătoare la ediția cu tema „În căutarea accesoriilor de mobilier cu vitalitate”.

La Interzum 2022 au fost prezente în jur de 4.000 de companii, iar numărul de vizitatori a fost de peste 350.000 de persoane. Centrul expozițional are o suprafață totală de 750.000 de metri pătrați.

O parte dintre săli au fost destinate inovației designerilor chinezi în materie de tapițerie și spații de locuit, o altă zonă a fost focusată pe noi tendințe în design interior: accesorii de mobilier, iluminat, tablouri, elemente decorative. Aici au fost prezenți cei de la Kronospan.

Outdoor & Leisure s-a concentrat pe mobilier de exterior, cum ar fi mese și scaune de grădină, precum și echipamente și decorațiuni pentru petrecerea timpului liber.

Nu au lipsit cele mai recente inovații, utilaje, materiale, suprafețe și componente pentru mobilă și nici evenimente tematice: expoziții de design, seminarii și conferințe. Pentru a răspunde noilor cerințe și tendințe în comerțul internațional, organizatorii au creat o zonă de comerț electronic transfrontalier, cu servicii de căutare de produse și materiale, forumuri de discuții, oportunități de matchmaking, soluții și instrumente pentru globalizarea comerțului cu mobilă.

Plăcile Feelness, noile vedete Kronospan

Revenind la Kronospan, merită să amintim despre cele mai noi produse ale companiei, plăcile Feelness.

Iată cum sunt descrise: „Pentru a proiecta interioare impresionante din punct de vedere vizual, ne-am jucat cu lumina și reflexia și am creat o nouă linie de plăci mate și lucioase, denumită Feelness.

Noile plăci pot aduce eleganță și exclusivitate oricărui proiect, oferind în același timp o experiență haptică deosebită.

Finisajul lor tactil definește senzația de spațiu și se distinge de alte suprafețe de mobilier.

Ideale pentru cele mai solicitante utilizări și disponibile într-o gamă de decoruri neutre uimitoare, plăcile Feelness sunt soluția perfectă pentru cele mai înalte standarde”.

Sursa: Kronospan, CIFF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.