DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

17.1 C
București
7.2 C
Sibiu
14.2 C
Suceava
14.8 C
Covasna
18.7 C
Piatra Neamț
12.4 C
Braşov
13.4 C
Bistrița
14.8 C
Râmnicu Vâlcea
luni, aprilie 15, 2024

AGVPS și-a ales noua conducere. Care sunt prioritățile?

Recomandate

Pe 7 mai 2022, la Băile Herculane, a avut loc Congresul AGVPS din România, eveniment care s-a bucurat de o prezență record atât în rândul delegaților, cât și a invitaților. În cadrul congresului au avut loc alegeri pentru conducerea Asociației.

După exprimarea opțiunii de vot, echipa care a fost împuternicita sa conducă Asociația este urmatoarea:

Președinte – Ovidiu Ionescu

Președinte executiv – Mugurel Constantin Drăgănescu

Vicepreședinte cu vanatoarea – Florin Urcan

Vicepreședinte cu pescuitul – Teodor Bentu

Vicepreședinte pentru imagine și relații publice – Adrian-Ionuț Chesnoiu.

„Prioritățile noaste ar fi:ca România să ajungă în rândul țărilor europene în ceea ce privește vânarea ursului. Pentru că toate țările europene, fără excepție, unde există urs valorifică sustenabil, prin vânătoare, această resursă natural regenerabilă. O altă prioritate: ca România să ajungă în rândul țărilor europene și în ceea ce privește vânarea de păsări migratoare. Printr-o inițiativă legislativă vom ajunge să vânăm o cotă pe zi de vânător, așa cum se practică în majoritatea țărilor europene.

Ne lovim de opoziția unor ONG-uri de mediu să le spun care, ușor-ușor opinia publică observă că sunt co-interesate, mai mult sau mai puțin. Bineînțeles că există și excepții. Dar stă în puterea decidenților noștri să înțeleagă că viața omului este mai presus decât viața ursului. La fel, a valorifica o resursă regenerabilă în interes național este o prioritate. Pentru că România nu este atât de bogată încât să își permită să scadă ursul, care este o podoabă naturală, la rangul unui câine hoinar.”, a spus președintele executiv al AGVPS, Mugurel Drăgănescu.

Sursa: AGVPS

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi