DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

30.6 C
București
20.2 C
Sibiu
24.4 C
Suceava
20.2 C
Covasna
19.9 C
Piatra Neamț
19.6 C
Braşov
18.7 C
Bistrița
23.7 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iulie 20, 2024

Albert Șerban – Alser Forest – a bătut palma cu Tigercat: e dealer oficial în România

Recomandate

Tigercat Industries anunță că Alser Power SRL din Brașov, deținută de Albert Șerban, reprezintă de-acum marca de echipamente Tigercat la nivel național în România.

Inginer silvic (șef de promoție al Facultății de Silvicultură și exploatări forestiere Brașov), Albert Șerban a petrecut mulți ani cercetând practicile forestiere din Europa și Asia. Recunoscând potențialul puternic al industriei forestiere românești, el a fondat Alser Power SRL în 2008. Compania a devenit unul dintre cei mai mari dealeri de utilaje forestiere din România, axat pe un sprijin puternic pentru clienți. Capacitatea de a oferi gama Tigercat în România reprezintă un mare pas înainte.

„Toată viața înveți și deschizând ochii poți realiza că uneori nu vezi pădurea din cauza copacilor”, spune Albert Șerban. „România este una dintre țările europene cu cele mai dificile condiții de recoltare a pădurii. 60% din pădurile noastre productive sunt situate în munți cu panta mare, cu densitate slabă a drumurilor forestiere, iar 60% din speciile de arbori sunt fag și stejar cu un diametru mediu mai mare de 60 cm. În astfel de condiții, nicio mașină nu poate învinge un skidder puternic cu graple și un cap puternic de doborâre direcțional pe un transportator pe șenile care poate face atât operațiuni de doborâre, cât și de ridicat”.

Matt Roberts, director de vânzări Tigercat Industries pentru Europa, spune: „Condițiile de recoltare a pădurilor din România sunt potrivite cu produsele noastre, care au dovedit că excelează în orice fond forestier. Suntem foarte încântați să lucrăm cu o organizație atât de inovatoare precum Alser Power SRL și așteptăm cu nerăbdare să oferim soluții de recoltare fiabile și productive industriei forestiere din România”.

Tigercat este o corporație canadiană cu zeci de ani de experiență în sectorul recoltării pădurilor, sector pentru care a proiectat utilaje care funcționează în condiții extreme. Printre produselelor – harvestere, skiddere, forwardere, capete procesoare, graifere etc.

Cu sediul central în Brantford, Ontario, Tigercat operează în Canada și are puncte de lucru dezvoltate în SUA și Suedia, unde are o unitate de vânzări, service și distribuție de piese.

Sursa: Tigercat

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi