DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

16.1 C
București
18.2 C
Sibiu
16.4 C
Suceava
13 C
Covasna
14 C
Piatra Neamț
13 C
Braşov
13.5 C
Bistrița
13.8 C
Râmnicu Vâlcea
duminică, mai 19, 2024

ASFOR organizează Ziua Forestierului. Va fi prezentat, în premieră, un nou model de TAF

Recomandate

Asociația Forestierilor din România (ASFOR) organizează, pe 1 și 2 octombrie, Ziua Forestierului, eveniment în cadrul căruia va fi prezentat în premieră un nou utilaj.

„Ziua Forestierului este sărbătoarea celor care au grijă de păduri și aduc lemnul în casele noastre. De la leagănul copilului, la grinzile acoperișului de casă sau la bisericile vechi, lemnul a fost și este parte a vieții fiecăruia dintre noi. Putem spune simplu: avem o tradiție a lemnului!

Dincolo de provocările moderne ale căutării echilibrului între economie, ecologie și viața comunităților, și dincolo de faliile alimentate absurd care ne înnegurează pe toți, lemnul are locul și rostul său pe întreaga planetă.

Forestierii români sărbătoresc ziua breslei lor la 1 octombrie 2021. Organizată de ASFOR, Ziua Forestierului va fi sărbătorită la Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională a forestierilor din orașul Roznov, județul Neamț.

Ne face plăcere să îi invităm pe toți cei care doresc să participe la sărbătoarea noastră. Am pregătit pentru această ocazie o serie de evenimente speciale, cum ar fi Concursul Național al Fasonatorilor Mecanici, dar și o serie de prezentări de mare impact pentru forestieri. Experți în domeniu vor vorbi, printre altele, despre:

  • Prezentul și viitorul domeniului forestier.
  • Utilitatea tranzacționării lemnului pe Bursa Română de Mărfuri.
  • Importanța comunicării industriei cu publicul larg.

Colegii noștri de la Husqvarna, Wyssen, Alser Forest, ELMAS și IRUM Reghin vor aduce la Roznov echipamente și utilaje forestiere moderne și vor face demonstrații cu acestea.

IRUM Reghin va lansa la Roznov un prototip de TAF și un tractor echipat pentru exploatarea lemnului.

Cei prezenți vor putea urmări proiecția filmului documentar „Drumul Lemnului”, produs de ASFOR.

Va avea loc și festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului Fasonatorilor Mecanici.

Nu în ultimul rând, e organizată Gala premiilor ASFOR, în cadrul căreia vor fi decernate distincții membrilor și colaboratorilor asociației.

Seria de evenimente va începe de la ora 09.30. Vă așteptăm!”, se arată în comunicatul ASFOR semnat de președintele Ciprian Muscă.

Mai multe articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi