DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

35 C
București
33.1 C
Sibiu
33.4 C
Suceava
33.6 C
Covasna
34.3 C
Piatra Neamț
31.9 C
Braşov
31.1 C
Bistrița
35.9 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Bazin de înot pe structură de lemn, la Jimbolia

Recomandate

Consiliul Judeţean Timiş a început construirea unui bazin de înot în oraşul Jimbolia, iar executantul lucrării are la dispoziţie 11 luni pentru a-l preda la cheie.

Investiţia de 11 milioane de lei beneficiază de o susţinere financiară de 9 milioane de lei de la bugetul de stat, anunță portalul administrație.ro.

„Bazinul de la Jimbolia este un proiect pilot pe care dorim să-l multiplicăm şi în alte zone ale judeţului. Asemenea facilităţi sunt acum extrem de restrânse în afara marilor oraşe, ceea ce implică naveta pentru mulţi timişeni sau chiar renunţarea la practicarea unor sporturi. Vrem să oferim tuturor un nivel de trai ridicat, condiţii şi facilităţi moderne, indiferent de unde locuiesc”, a spus președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Noul bazin este construit pe structură de lemn lamelat încleiat și de el vor beneficia atât elevii, cât şi cei care doresc să se antreneze sau să practice înotul în scop recreativ. Acesta va avea o suprafaţă utilă de 1.482 metri pătraţi, fiind prevăzute toate dotările necesare, iar capacitatea bazinului va fi de 65 de persoane, ceea ce permite utilizarea simultană de către două clase de elevi, împreună cu profesorii lor.

Proiectarea și execuția va fi realizată de SC JDA Consult, în calitate de lider de proiect și asociații VAST Inkomen și CIV Group.

„Pentru acest tip de proiecte civile se pretează cel mai bine utilizarea lemnului. Nu poți pune beton într-un bazin de înot. În toate țările civilizate se folosește lemn la astfel de construcții. A fost un proiect scos la licitație de Consiliul Județean, cu acești parametri. Deocamdată suntem la faza de proiect”, a declarat, pentru forestmania.ro, reprezenatntul companiei JDA Consult.

Sursa: administratie.ro

Foto: JDA Consult

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi