DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

23.2 C
București
24.1 C
Sibiu
17.5 C
Suceava
20.2 C
Covasna
18.7 C
Piatra Neamț
20.2 C
Braşov
19.2 C
Bistrița
21.6 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iunie 22, 2024

Campania „Împădurim Maramureșul 2022”: 55.000 de puieți pe 12 hectare

Recomandate

Peste 55.000 de arbori vor fi plantaţi în timpul campaniei „Împădurim Maramureşul 2022”, pentru a creşte suprafeţele împădurite, a proteja mediul înconjurător şi a dezvolta pădurile din judeţ, a informat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan.

„Am dat startul campaniei „Împădurim Maramureşul 2022”, la Ocolul Silvic din Ulmeni, alături de elevi de la Liceul Teoretic „George Pop de Băseşti” și de la Liceul Tehnologic „Dr. Florean Ulmeanu” din Ulmeni, de reprezentanţi ai ISJ Maramureş şi de reprezentanţi ai Romsilva – Direcţia Silvică Maramureş. Am plantat peste 3.700 de puieţi de gorun şi cireş, pe o suprafaţă de aproximativ 1 hectar. Campania de plantare pe care am organizat-o anul acesta în parteneriat cu Romsilva – Direcţia Silvică Maramureş şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş este una mai amplă, care va cuprinde 5 acţiuni de împădurire, pe terenuri din fiecare ţară (zonă etnografică n.red.) a Maramureşului, şi anume ţara Chioarului, ţara Codrului, ţara Lăpuşului şi Maramureşul istoric”, a arătat preşedintele CJ Maramureş.

Potrivit acestuia, în total se vor planta aproximativ 55.000 de arbori, pe o suprafaţă de 12 hectare de teren forestier.

Sursa: administratie.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi