DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

26.1 C
București
20.2 C
Sibiu
21.1 C
Suceava
21.6 C
Covasna
21.4 C
Piatra Neamț
17.4 C
Braşov
21.6 C
Bistrița
24.8 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iulie 19, 2024

Caraș-Severin: Direcția Silvică a lansat licitația pentru echipament de serviciu și încălțăminte

Recomandate

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a lansat licitații pentru a achiziționa ținutele necesare personalului angajat la Direcția Silvică din Caraș-Severin, anunță Expres de Banat.

Este cunoscut faptul că angajații direcțiilor silvice au o ținută aparte, iar Direcția Silvică Caraș-Severin nu face excepție. Astfel că Regia Națională a Pădurilor a lansat, la mijlocul acestei luni, licitații pentru a achiziționa costumația, dar și încălțămintea adecvate.

În 15 ianuarie a fost lansată licitația pentru echipament de serviciu destinat personalului silvic și personalului TESA nesilvic din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin. Acesta presupune uniformă de reprezentare, uniformă de lucru, scurtă, cămăși și însemne silvice. Valoarea estimată este de 1,26 de milioane de lei. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 14 februarie.

Cea de-a doua licitație urmărește achiziționarea de încălțăminte de serviciu pentru personalul silvic și personalul TESA nesilvic din cadrul Direcției cărășene, de această dată fiind alocată suma de 227.850 de lei. În acest caz, ofertele firmelor interesate pot fi transmise până la data de 15 februarie.

Sursa: expresdebanat.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi