DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

5.6 C
București
14.2 C
Sibiu
5.3 C
Suceava
8.4 C
Covasna
7.8 C
Piatra Neamț
12.8 C
Braşov
4.3 C
Bistrița
6.1 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, decembrie 1, 2023

Cea de-a 14-a ediție a Târgului Austrofoma începe mâine la Stuhleck, Austria

Recomandate

Ce-a de a 14-a ediție a Târgului Austrofoma va avea loc la Stuhleck, Austria, în perioada 26-28 septembrie. Este unul dintre evenimentele mari ale industriei forestiere, cu peste 20.000 de vizitatori pe parcursul a trei zile.
Vor avea loc demonstrații cu utilaje, dar și cu cai. În același timp, vor fi prezentate cele mai noi tehnologii, cum ar fi dronele folosite la însămânțări, pentru refacerea pădurilor. Siguranța și, mai presus de toate, gestionarea atentă a pădurilor, în special a pădurilor montane, sunt temele centrale ale Austrofoma 2023.
La eveniment vor participa atât producători de utilaje, precum și diferiți expozanți din domeniile educației, digitalizării și accesoriilor.

Producătorii și dealerii de mașini pentru recoltarea lemnului își vor prezenta produsele live.

Scopul Târgului Austroforma, încă de la prima ediție, este să prezinte utilajele de lucru integrate în lanțul de producție, în utilizare practică, unui public profesional interesat.

Din 2003, târgul se organizează la fiecare patru ani. Între timp, s-a dezvoltat de la un eveniment pentru inițierea afacerilor, la unul de consultanță în ceea ce privește recoltarea durabilă a lemnului.

Sursa: austrofoma.at

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi