DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

5.6 C
București
14.2 C
Sibiu
5.3 C
Suceava
8.4 C
Covasna
7.8 C
Piatra Neamț
12.8 C
Braşov
4.3 C
Bistrița
6.1 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, decembrie 1, 2023

Cea de-a patra ediție a Congresului Internațional WOODRISE va avea loc la Bordeaux

Recomandate

Cea de-a patra ediție a Congresului Internațional WOODRISE va avea loc în Bordeaux, Franța, în perioada 17-20 octombrie 2023. Conform woodrise-congress.com, acest eveniment este despre și pentru construcțiile înalte din lemn.

Începând din anul 2017, congresul internațional WOODRISE, lansat inițial la inițiativa Institutului de Tehnologie FCBA (Franța), FPInnovations (Canada) și Institutului de Cercetare în Construcții (Japonia), contribuie la dezvoltarea construcțiilor din lemn cu înălțime medie și mare din întreaga lume.

WOODRISE oferă o oportunitate unică pentru a împărtăși informații, a discuta despre afaceri, de a le permite oamenilor din domeniu să interacționeze între ei și să facă un schimb de experiență. Printre subiectele de discuție se numără și inovația în domeniul construcțiilor înalte de lemn, stocarea dioxidului de carbon, angajamentul instituțiilor europene în domeniul construcțiilor din lemn, economia circulară și reutilizarea materialelor din lemn.

Evenimentul din acest an va fi precedat de atelierul VILLA.GE, care reunește 30 de studenți la arhitectură din Ucraina, Japonia și Franța. Studenții vor lucra în grupuri pentru a veni cu propuneri de locuințe temporare ușoare din lemn. Proiectele vor căuta inovația și convivialitatea, oferind răspunsuri concrete situațiilor de urgență din cele 3 țări: conflicte, dezastre naturale, locuințe precare, cazare sezonieră.

Sursa: woodrise-congress.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi