DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

5.6 C
București
14.2 C
Sibiu
5.3 C
Suceava
8.4 C
Covasna
7.8 C
Piatra Neamț
12.8 C
Braşov
4.3 C
Bistrița
6.1 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, decembrie 1, 2023

Construcțiile din lemn din Oregon, susținute de stat cu 41 de milioane de dolari

Recomandate

U.S. Economic Development Administration (EDA) a acordat Oregon Mass Timber Coalition (OMTC) 41,4 milioane de dolari pentru a dezvolta și extinde industria emergentă a construcțiilor din lemn din Oregon.

Acest grant face parte din programul regional Build Back Better și se concentrează în mod special pe utilizarea produselor din lemn masiv în construcția caselor prefabricate modulare.

Departamentul pentru Conservarea și Dezvoltarea Terenurilor (DLCD) utilizează o parte din finanțare prin acest grant pentru a ajuta orașele să actualizeze și să modernizeze codurile de dezvoltare locală pentru a încuraja utilizarea locuințelor modulare din lemn masiv prin proiectul Code-UP.

Lucrând cu o echipă de consultanță și cu Departamentul de Servicii pentru Consumatori și Afaceri în 2022, personalul DLCD și o echipă de consultanță au auditat codurile de dezvoltare a cinci orașe pentru a identifica barierele de reglementare locale în calea dezvoltării construcțiilor din lemn masiv și a locuințelor modulare.

DLCD se angajează să asiste un total de treizeci de jurisdicții în următorii cinci ani printr-un cod model finanțat de grant și încurajează comunitățile să participe la program.

Politica EDA – Administrația pentru Dezvoltare Economică din SUA –  este concepută pentru a stabili o bază pentru creșterea durabilă a locurilor de muncă și construirea de economii regionale durabile în Statele Unite. Acestă bază înseamnă în mod special doi factori: inovația și colaborarea regională. EDA este agenție guvernamentală și funcționează în cadrul US Department of Commerce (echivalent cu Ministerul Comerțului).

Sursa: eda.gov, globalwood.org

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi