DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

18.3 C
București
15.2 C
Sibiu
14.8 C
Suceava
12.5 C
Covasna
12.5 C
Piatra Neamț
13.5 C
Braşov
12.6 C
Bistrița
14.8 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Eveniment în nordul Franței: întâlnirea forestierilor, pe 1 și 2 octombrie

Recomandate

Companii de exploatare, prelucrare și industrializare a lemnului din Nordul Franței se întâlnesc pe 1 și 2 octombrie la Pas-de-Calais, la Castelul din Villers. Evenimentul are loc o dată la doi ani.

După cum anunță organizatorii, vor fi laolaltă cei din pepiniere, furnizori de produse, companii de exploatare, dar și administratori de păduri. Nu vor lipsi nici asociațiile profesionale și nici elementul educațional – vor fi acolo experți în domeniul forestier și instituții de formare, inclusiv școli de ucenici. Și-au anunțat prezența și producători de echipamente și îmbrăcăminte, dar și firme de construcții.

Ca și la edițiile precedente, există două paliere importante ale acestui eveniment: discuțiile de afaceri și competițiile de exploatare forestieră. Pe agenda dezbaterilor este și tema „Să construim cu lemnul din pădurile noastre” și „Stare de sănătate a pădurilor din Nord”.

„Se anunță o ediție atractivă atît pentru industrie, cât și pentru public. Vor fi aproximativ 50 de expozanți, mese rotunde, demonstrații de îndemânare cu drujba și demonstrație de exploatare cu calul”, anunță unul dintre organizatori, Federația Fransylva.

Sursa: Fransylva.fr

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi