DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

29.4 C
București
21.3 C
Sibiu
24.6 C
Suceava
18.1 C
Covasna
19.1 C
Piatra Neamț
21.8 C
Braşov
21.3 C
Bistrița
18.4 C
Râmnicu Vâlcea
joi, septembrie 21, 2023

Expoziție cu vânzare în Ilfov: 25 de case modulare, inclusiv pe structură din lemn

Recomandate

Nu mai puțin de 25 de case modulare cu suprafețe, forme și tehnici diferite de construcție sunt expuse în comuna Berceni, județul Ilfov, de firma Quantum Modules Expo. Pe 5.000 de metri pătrați puteți vedea mai multe modele de case inclusive din lemn și pe structură din lemn și aveți posibilitatea interacțiunii cu tehnicienii, pentru detalii. Toate modelele sunt fabricate în afara României.

Casele modulare din panouri SIP sunt realizate din lemn scandinav, certificat cu clasa de rezistență C24 (marca Sandasa Timber), iar tehnologia folosită pentru piesele componente este din panouri SIP Plus, ce au o grosime de 174 mm. Panourile prefabricate sunt compuse din 2 placi OSB (marca Swiss Krono) și un strat interior de polistiren performant EPS80 de 150 mm grosime. Toate panourile sunt prefabricate, prelucrate, tăiate si numerotate din fabrica, astfel incat procesul de montaj sa fie unul foarte usor.

Unul dintre marile avantaje ale cumpărării unei case prefabricate este prețul, ce este de obicei semnificativ mai mic decât cel al construcțiilor tradiționale, astfel că nu prezintă riscul depășirii bugetului inițial.

Iată o casă care costă 38.000 de euro.

Detaliile:

„Pentru constructia casei se folosesc elemente de structura din lemn stratificat. Peretii sunt realizati din panouri structurale izolante pe baza de lemn ce se imbina perfect datorita sistemului avansat de interblocare. Aceasta casa modulara poate fi folosita pe toata perioada anului, peretii ofera izolare termica si fonica eficienta. Atat peretii, podeaua sau acoperisul, sunt realizati din doua panouri de lemn laminat cu polistiren extrudat la mijloc (puteti opta pentru oricare din grosimile de 2, 4 sau 6 centimetri de polistiren).

Realizam in fabrica toate componentele casei, le pregatim pentru montaj dupa diverse proceduri de taiere exacte, pentru a nu fi nevoie de interventie la instalare, le etichetam si le ambalam corespunzator incat sa nu fie deteriorate la transport. Intreg procesul tehnologic este supus unui control al calitatii ce garanteaza realizarea unui produs conform standardelor impuse.

Culoarea panourilor poate fi aleasa dintr-o varietate de nuante. Vopseaua aplicata ofera protectie suplimentara datorita caracteristicilor sale antibacteriene si antifungice si nu contine metale grele sau substante daunatoare organismului. Impregnarea este realizata cu vopsea pe baza de colorant alimentar, este aplicata manual si este prietenoasa organismului.

Datorita aspectului natural al lemnului rezultat in urma prelucrarii, al tratamentelor si al vopsirii, interiorul nu necesita finisare. Pentru tamplaria exterioara se foloseste deasemenea lemn cu geam termopan. Invelitoarea este realizata din panouri de tabla vopsite electrostatic ce au in componenta lor spuma izolatoare.

Aceasta locuinta prezentata are o suprafata utila de 48.86 mp + terasa 9.81 mp, fiind compartimentata astfel:

Parter: living + dining 23.83 mp, grup sanitar de 3.72 mp, hol de 1.88 mp si dormitor de 8.39 mp;

Etaj format din: dormitor cu suprafata de 11.04 mp.

Suprafata construita este de 63.50 mp”.

Un avantaj al construcției industrializate este timpul de execuție, care se diferențiază clar de construcția tradițională datorită standardizării proceselor și fabricării într-un mediu controlat, unde există mult mai puține variabile.

Construcția de locuințe modulare este mai ecologică decât orice altă construcție realizata în mod tradițional. Sunt utilizate materiale de constructie proiectate la milimetru, iar reciclarea efectivă a resturilor realizate este posibila la majoritatea componentelor de fabricare a casei.

Cei care doresc sa viziteze fizic fiecare casă o pot face în cadrul Quantum Modules Expo din Berceni, Ilfov,  pe Bulevardul 1 Mai 346H de luni pâna vineri în intervalul orar 10:00-18:00 sau sâmbătă între 10:00 si 15:00.

Puteți afla mai multe detalii chiar pe site-ul lor, AICI.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi