DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

16.1 C
București
18.2 C
Sibiu
16.4 C
Suceava
13 C
Covasna
14 C
Piatra Neamț
13 C
Braşov
13.5 C
Bistrița
13.8 C
Râmnicu Vâlcea
duminică, mai 19, 2024

Expoziție de vânătoare și pescuit la Romexpo, între 17 și 20 martie

Recomandate

Pasionații de vânătoare și pescuit au ocazia de a afla ultimele noutăți și trenduri în aceste domenii dacă merg între 17 și 20 martie la Romexpo, la cea de-a șasea ediție a târgului „Fishing and hunting”.

La târg nu vor fi doar produse, ci vor fi organizate și workshop-uri de pescuit alături de pescari titrați, prezentări canine și demonstrații de șoimărit în fiecare zi expozițională, pe scenă și la piscina amplasate în centrul pavilionului.

Printre expozanți se numără și Huntdecor, un atelier de sculptură axat pe diferite tipuri de sculptură, începând de la sculptură în lemn evoluând până la sculptură în os.

Portofoliul lor conţine o gamă diversificată de lucrări, majoritatea modelelor în proporție de 80% fiind unicate. Aceste sculpturi sunt lucrate manual cu o deosebită atenție pentru a păstra caracteristicile unice ale materialelor și pentru a avea un produs finit deosebit, spun producătorii, care vor expune la târg panoplii, cuţite de vânătoare, sculpturi în os și decoraţiuni vânătorești.

Firma din Ungaria Huntertex vine de asemenea la Romexpo. Ei anunță că în cadrul Fishing & Hunting Expo vor fi prezentate game de îmbrăcăminte pentru vânători și pescari, de cea mai buna calitate: cămăși, bluze polar, geci, pantaloni, tricouri, pulovere și pălării, precum și multe alte accesorii.

Din lista de participanți nu putea lipsi un producător de arme.

S.C. Material Group S.R.L. din Oradea, operator din 2004 pe piața produselor pentru vânătoare (arme, muniții, accesorii), distibuitor pentru România al brandurilor Ceska Zrojovka, Baikal, Merkel, Haenel, Verney-Carron, Bettinsoli, Fainwerkbau, Norma, RWS, GECO, Delta, Meopta, Kahles, Swarovski, participă la expoziția Fishing & Hunting Expo cu o gamă largă de arme, lunete & binocluri și accesorii.

Firma Tapel din Sibiu oferă o gamă largă de articole pentru vânătoare, realizate din piele naturală, în atelierul propriu: curele şi huse pentru armă, cartuşiere, tolbe, rucsacuri, etuiuri pentru cuțite, bricege, port muniţii sau trepiede. Husa de carabină din piele de bovină produsă de Tapel este o alegere potrivită pentru cei care doresc un produs durabil şi de calitate. Sistemul de închidere prevede un fermoar de cea mai bună calitate, pe toată lungimea husei. Are atașat buzunar exterior pentru muniție, curea de purtare pe umăr. La fermoar se poate aplica lacăt pentru transportul armei în siguranţă.

Articolele de încălţăminte oferite de compania Hanzel sunt potrivite atât pentru vânătoare cât şi pentru trekking sau drumeţii montane. Hanzel a fost înfiinţată în 1992 şi produce încălţăminte de înaltă calitate şi asigură durabilitate, folosind o tehnologie de producţie specială şi materiale Vibram, Cordura, Thinsulate, Sympatex.

Așa cum se știe, carnea de vânat conţine mai puţine grăsimi chiar şi decât un piept de pui. Are cea mai mare cantitate de proteine şi cel mai puţin colesterol decât orice carne de pe piaţă. Nu degeaba nutriţionistii au numit-o „carnea perfectă”. Prin urmare, la Romexpo veți găsi și stand de Delicii vânătorești.

Pe lângă cele enumerate mai sus la târg vor fi prezenți distribuitori de corturi, de lansete, momeli, lanterne sau diverse accesorii (cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri si alte accesorii pentru transport).

Accesul în spațiul de eveniment se va face exclusiv în baza unui bilet valid achiziționat de la casieriile aflate la intrarile în pavilionul B1 sau online, a unei invitații sau a unei acreditări media.

Prețul biletelor rămâne fix pe toată perioada expoziției și se poate achita numerar sau card bancar. 

Program de vizitare: Joi- Sâmbătă, zilnic, între orele 10:00 – 18:00. Duminica între orele 10:00 – 15:00

PREȚURI BILETE ONLINE:


Bilet Adulți, copii peste 14 ani – 25 lei – acces o zi, cadou inclus (șapcă)
Abonament 2 zile – 45 lei – cadou inclus (șapcă)
Abonament 4 zile – 85 lei – cadou inclus (șapcă)

PREȚURI BILETE LA LOCAȚIE:


Bilet Adulți, copii peste 14 ani – 30 lei – acces o zi, cadou inclus (șapcă) pentru primii 1000 de vizitatori, în fiecare zi

Copii între 7-14 ani și pensionari (cu prezentarea carnetului de elev respectiv a talonului de pensie): 15 lei cadou inclus (șapcă) pentru primii 1000 de vizitatori, în fiecare zi

Copiii sub 7 ani au intrare gratuită.

Pentru mai multe detalii consultați regulamentul evenimentului, AICI.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi