DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

6.6 C
București
2.2 C
Sibiu
5.4 C
Suceava
6.4 C
Covasna
6.2 C
Piatra Neamț
4.1 C
Braşov
6.2 C
Bistrița
8.3 C
Râmnicu Vâlcea
joi, februarie 22, 2024

Forestierii din Prahova au adunat ajutoare pentru spitalul din Cernăuți

Recomandate

Un transport cu ajutoare a plecat din Prahova spre vama Siret, iar de acolo coletele vor fi duse la spitalul din Cernăuți, la inițiativa mai multor oameni de afaceri din sectorul forestier local. Ei au declarat pentru forestmania.ro că au încărcat truse medicale și pături în valoare de peste 20.000 de lei, care vor ajunge la unitatea medicală din Cernăuți.

După cum relata adevarul.ro acum câteva zile, managerul spitalului de pediatrie din Cernăuţi a anunțat că nu mai au absolut nimic: nu mai au antibiotice, dezinfectanţi, materiale sanitare. Războiul nu a ajuns în zona Cernăuţiului, în schimb tot ce înseamnă medicamente şi materiale sanitare sunt direcţionate de către guvernul ucrainean către zona frontului. Spitalul, neavând de unde să se aprovizioneze, a rămas aproape în imposibilitatea de a funcţiona.

Prin urmare, mai multe comunități din România direcționează spre spital ajutoare, așa cum fac și forestierii din Prahova. Ei au preferat să rămână anonimi, pentru că ajutorul dat „nu este pentru publicitate”.Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi