DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

27.3 C
București
25.2 C
Sibiu
25.8 C
Suceava
25.7 C
Covasna
26.3 C
Piatra Neamț
24.5 C
Braşov
26.2 C
Bistrița
29.7 C
Râmnicu Vâlcea
marți, iulie 23, 2024

Foto: Premiile WoodWorks 2024 pentru clădiri din lemn

Recomandate

Timp de mai bine de un deceniu, WoodWorks a celebrat echipele de proiectare care folosesc lemnul în moduri inovatoare, care au un impact pozitiv asupra mediului și comunităților din SUA. Premiile „Wood in Architecture” recunosc excelența în materie de lemn masiv, lemn cu cadru ușor și design hibrid de clădiri.

De pe o coastă pe cealaltă, câștigătorii din acest an indică lemnul ca element durabil și flexibil, prezentând în același timp calități care fac clădirile atemporale, rezistente și calde pentru cei care locuiesc sau lucrează în ele.

În California, o clădire de birouri reprezintă angajamentul față de sănătate și durabilitate, utilizând structură din lemn într-o zonă cu risc seismic ridicat. În Washington DC, designerii au profitat de potențialul de reutilizare al lemnului cu o structură în aer liber.. Clădirile educaționale din Washington, Oregon și Maine văd lemnul folosit ca material de înaltă performanță și multifuncțional, ideal pentru mediile de învățare. Un proiect multifamilial cu șapte etaje trasează calea pentru lemnul înalt pe o piață emergentă de locuințe din lemn masiv din Massachusetts, iar în Iowa, un muzeu cu lemn de proveniență locală servește drept model pentru proiectele instituționale din regiune.

„În școli, birouri și spații de adunare a comunității, proiectele câștigătoare din acest an exemplifică influența incontestabil pozitivă a lemnului în designul modern. Le mulțumim proiectanților a căror ingeniozitate și dăruire fac ca proiectele inovatoare din lemn să se realizeze și pentru că i-au inspirat și pe alții să ia în considerare soluții din lemn, pentru toate tipurile de clădiri și la orice scară. Felicitări!”, este mesajul lui Jennifer Cover, președinte și CEO PE WoodWorks – Wood Products Council.

Iată proiectele câștigătoare:

11 E Lenox, Boston, Massachusetts

Centrul pentru Studii Arctice, Colegiul Bowdoin

School of Business, Universitatea din Washington

Google Borregas, Sunnyvale, California

Școala Gimnazială Lakeridge, Oregon

Retail Village la Sycamore & Oak, Washington DC

Vesterheim Commons, Decorah, Iowa.

Sursa: WoodWorks

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi