DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

23.2 C
București
24.1 C
Sibiu
17.5 C
Suceava
20.2 C
Covasna
18.7 C
Piatra Neamț
20.2 C
Braşov
19.2 C
Bistrița
21.6 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iunie 22, 2024

Fundația Kronospan a creat un hub de sprijin pentru Ucraina. Tone de produse, trimise deja

Recomandate

Desfășurare impresionantă de forțe pentru Ucraina din partea companiei Kronospan, prin fundația proprie: din primele zile de război, transporturi cu sute de tone de produse au fost livrate către orașele afectate de agresiunea militară. Ultimul transport conține ajutoare pentru spitale, care au ajuns deja și au fost instalate ieri.

Totul a fost posibil datorită unui hub creat de fundație. Ei au lansat un apel către cei care vor să ajute.

„Acum, într-o perioadă de nevoie și disperare, Fundația Kronospan lansează un apel la acțiune către toți partenerii săi: Ucraina are nevoie de ajutorul nostru – Alăturați-vă nouă pentru a ajuta oamenii!

De la cele mai mici necesități, cum ar fi apă și alimente, până la echipamente medicale complexe, toate sunt nevoi urgente în zilele noastre. Donația ta ne va ajuta să oferim cetățenilor care locuiesc în Ucraina provizii de hrană, rechizite medicale, haine și tot ce au nevoie pentru a supraviețui războiului. Toate acestea sunt trimise periodic la Kronospan UA din Novovolynsk. De aici sunt sortate și distribuite persoanelor aflate în nevoie”.

Toate fabricile Kronospan – și nu numai- s-au mobilizat și au strâns ajutoare pentru ucraineni.

Cu sprijinul întreprinderilor europene Kronospan și Fundației Kronospan, echipamente chirurgicale și postoperatorii moderne au fost achiziționate și transferate la spitale. 

Fundația Kronospan a organizat, de asemenea, o strângere de fonduri specială #SupportUcraina care vizează achiziționarea și transferul ajutoarelor, inclusiv echipamente medicale, medicamente, produse alimentare și alte obiecte esențiale.

Mai multe detalii, AICI.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi