DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

17.1 C
București
7.2 C
Sibiu
14.2 C
Suceava
14.8 C
Covasna
18.7 C
Piatra Neamț
12.4 C
Braşov
13.4 C
Bistrița
14.8 C
Râmnicu Vâlcea
luni, aprilie 15, 2024

Proiectul „Grow” al Fundației Kronospan continuă: Vor să planteze UN MILION de arbori

Recomandate

Fundația Kronospan a demarat anul trecut unul dintre cele mai ambițioase proiecte: plantarea a un milion de arbori în toate țările în care grupul are fabrici sau puncte comerciale. Proiectul a prins viață rapid, mii de voluntari din toată lumea participând la acțiunile de plantare. Potrivit site-ul Fundației, au fost plantați până acum în jur de 320.000 de puieți.

„Plantăm viitorul împreună” este sloganul campaniilor de plantări al celor de la Kronospan. Cum suntem în „Luna plantării arborilor”, cei de la fundație au programat două acțiuni pentru această primăvară. Astfel, angajați, elevi, voluntari și oricine vrea să pună în pământ un pui de arbore sunt așteptați pe 8 aprilie în comuna Șpring din Alba și pe 9 aprilie la Pădurile Șincii, județul Brașov.

„Începând din 2021, motto-ul „Hai să plantăm viitorul împreună!” ne-a reunit eforturile într-un nou proiect – GROW. GROW simbolizează investiția în viitorul comunităților și emite un mesaj de viziune și angajament pe termen lung. Prin GROW, dorim să reiterăm grija noastră pentru natură, precum și creșterea gradului de conștientizare și cooperare între compania noastră și comunitățile în care trăim.

Angajații și voluntarii Kronospan din întreaga lume și-au unit forțele pentru a planta 1 milion de copaci în întreaga lume. Activitățile de împădurire sunt organizate primăvara (aprilie/mai) și toamna (septembrie/octombrie). Proiectul este implementat în etape, cel puțin până la atingerea obiectivului de a planta 1 milion de copaci și va implica comunitățile locale și voluntarii.

22 de țări din întreaga lume s-au alăturat proiectului: Belgia, Belarus, Bulgaria, China, Croația, Cehia, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, Letonia, Luxemburg, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina, Regatul Unit, SUA”, se arată într-un comunicat al Fundației Kronospan.

Cei care vor să se înscrie la acțiunile de plantare din Alba și Brașov sau vor detalii o pot face prin email la adresa office@kronospanfoundation.org sau la numărul de telefon 0733.102.604.

Până acum în România în cadrul proiectului GROW au fost plantați aproape 25.000 de puieți.

Kronospan este lider mondial în producția de panouri pe bază de lemn și produse pentru industria de design interior, mobilier și construcții. Compania a dezvoltat un lanț de aprovizionare unic, cu peste 45 de centre de producție și 16 de distribuție în 29 de țări, și are peste 17.000 de angajați în întreaga lume.

În România, Kronospan deține două fabrici, la Sebeș și la Brașov.

Sursa: Kronospan Foundation

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi