DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

28.3 C
București
21.3 C
Sibiu
21.2 C
Suceava
22.7 C
Covasna
20.1 C
Piatra Neamț
20.7 C
Braşov
20.4 C
Bistrița
23.1 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iunie 21, 2024

Germania: În 9 luni au fost emise peste 700 de autorizații pentru case din lemn

Recomandate

Constructorii germani optează din ce în ce mai mult pentru clădiri prefabricate din lemn, nu doar atunci când construiesc case uni sau bifamiliale, ci și pentru clădiri cu mai multe etaje, se arată într-o analiză a Asociației Europene a Forestierilor (EOS).

În Germania, ponderea caselor prefabricate în rândul caselor multifamiliale noi s-a stabilizat la peste 5% față de anul trecut, conform Asociației Federale a Sectorului German de Construcții din Lemn Prefabricat (BDF), Bad Honnef/DE.

Din ianuarie până în septembrie, în Germania au fost eliberate 14.043 de autorizații de construire pentru case multifamiliale noi, dintre care 728 pentru clădiri prefabricate. Piața globală a crescut cu 5,5% față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce sectorul construcțiilor prefabricate a înregistrat o creștere de 13,9% și astfel a crescut mai puternic.

„Punctele forte ale construcțiilor prefabricate pot fi exploatate foarte bine nu numai în construcția de case uni sau bifamiliale, ci și în construcția de case multifamiliale și în segmentul nerezidențial”, a declarat președintele BDF, Hans Volker Noller.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi