DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

10 C
București
9.1 C
Sibiu
8.3 C
Suceava
6.5 C
Covasna
8.5 C
Piatra Neamț
8.5 C
Braşov
9.5 C
Bistrița
8.4 C
Râmnicu Vâlcea
marți, aprilie 23, 2024

Guvernatorul statului Arkansas, la deschiderea unei fabrici de cherestea: „Așa trebuie să arate dezvoltarea”

Recomandate

Astara Capital Partners a inaugurat, acum câteva zile, fabrica de cherestea Camden Timbers din statul american Arkansas, în prezența guvernatorului Sarah Huckabee Sanders și a altor oficiali de stat și locali.

Fosta fabrică Victory Lumber din Camden s-a redeschis oficial sub brandul Camden Timbers, după o investiție de 20 de milioane de dolari a companiei Astara Capital Partners LLC, cu sediul în New York, conform globalwood.org.

Astara Capital Partners reprezintă o echipă integrată de investitori. Ei aduc capital, resurse strategice și operaționale pentru a construi companii și a le menține eficiente pe termen lung. Astara se concentrează pe o varietate de sectoare, inclusiv alimente, construcții, produse forestiere și producție industrială, distribuție și servicii.

„Astara este mândră să investească în companiile de producție americane, iar ceremonia de deschidere evidențiază minunata echipă de la Camden Timbers și parteneriatul său special cu statul Arkansas”, a declarat Michael Ranson, manager partener Astara. „Apreciem susținerea atât a guvernatorului Sanders, cât și a fostului guvernator Hutchinson, a Comisiei de Dezvoltare Economică din Arkansas, a Departamentului de Finanțe din Arkansas, a Parteneriatului Ouachita și a unei mulțimi de lideri locali care au contribuit la succesul acestui proiect.”

Compania se așteaptă ca fabrica să producă zeci de milioane de metri cubi de cherestea. Proiectul înseamnă crearea a peste 50 de locuri de muncă în scurt timp, dar forța de muncă s-ar putea dubla sau tripla în următorii ani, pe măsură ce fabrica se extinde.

„Această fabrică este o viziune a modului în care ar trebui să arate dezvoltarea afacerilor în statul nostru: guvernul și întreprinderile lucrând mână în mână și nu unele împotriva altora pentru a crea locuri de muncă, a investi capital și a dezvolta următoarea generație”, a spus guvernatorul statului Arkansas, Sarah Huckabee Sanders.

Primarul din Camden, Charlotte Young, a spus, la rândul său, că „industria lemnului și a silviculturii joacă un rol vital în comunitatea noastră locală. Camden este o soluție naturală pentru investițiile în afaceri și suntem încântați să îi urăm bun venit companiei Camden Timbers în marele nostru oraș”.

Astara a anunțat încă de anul trecut că a achiziționat activele Victory Lumber în vederea repornirii activtății. Este a doua investiție într-o fabrică de cherestea, după achiziția Cross City Lumber LLC din Florida, în aprilie 2021.

Sursa: globalwood.org, arkansasedc.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi