DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

25.6 C
București
22.9 C
Sibiu
22.4 C
Suceava
22.6 C
Covasna
23.5 C
Piatra Neamț
19.8 C
Braşov
21.8 C
Bistrița
24.3 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, mai 25, 2024

Husqvarna sărbătorește 30 de ani în România printr-o tombolă cu premii

Recomandate

Toamna aceasta, Husqvarna marchează un moment special: 30 de ani de prezență în România. Pentru a sărbători, a lansat o campanie prin care oferă clienților oportunitatea de a beneficia de promoții și de a participa la o tombolă aniversară cu premii generoase.

În cadrul acestei campanii, Husqvarna pune la dispoziție o gamă variată de produse de generație nouă, la prețuri speciale.

Tombola aniversară le poate aduce clienților unul din cele 33 de premii oferite. Orice produs Husqvarna cumpărat între 11.09 și 15.12.2023 este un bilet de participare la tombolă. Premiile constau în vouchere de cumpărături în lanțul de magazine Husqvarna.

Iată și premiile, care trebuie revendicate până la sfârșitul lunii februarie 2024.

Premiul I  – 30.000 Lei
Premiul II – 20.000 Lei
Premiul III – 10.000 Lei 
30 premii   x   3.000 Lei

Detalii și regulament, AICI.

Oferte la motoferăstraie

Pentru că e un moment aniversar, multe dintre produse beneficiază de reduceri de preț. De exemplu, Husqvarna 562 XP® se poate cumpăra acum cu 3.900 de lei în loc de 4.200 lei.

Este un motoferăstrău de performanță, 60 cc, pentru lucrări forestiere profesionale. Are o construcție originală și conține soluții inovatoare pentru o funcționare eficientă și convenabilă, cu filtru de aer mare și posibilitatea de a monta șine de ghidaj de 28″. Tehnologia unică X-Torq® pentru motor asigură o putere mai mare atunci când aveți nevoie, cu până la 20% mai puțin consum de combustibil și 75% mai puține noxe.

Sistemul AutoTune oferă performanțe optime motorului, datorită reglajelor carburatorului complet automatizate. Nu se mai pierde timp pentru reglarea carburatorului. Acesta compensează variațiile în funcționarea motorului date de diferențele de: altitudine/presiune, umiditate, temperatură, calitate a carburantului și gradul de înfundare al filtrului de aer.

Sistemul centrifugal de curățare a aerului expulzează particulele mai mari de praf și deșeuri înainte să ajungă în filtrul de aer, pentru a prelungi durata de funcționare a motorului și intervalele de funcționare între curățările filtrului. Are și marcaje colorate pentru stabilirea direcţiei de doborâre, indicator transparent pentru combustibil, iar amortizoarele LowVib® eficiente absorb vibrațiile, protejând brațele și mâinile utilizatorului.

Sursa: husqvarna.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi