DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

19.3 C
București
12.4 C
Sibiu
18.5 C
Suceava
14.8 C
Covasna
18.7 C
Piatra Neamț
12.4 C
Braşov
13.4 C
Bistrița
14.8 C
Râmnicu Vâlcea
duminică, aprilie 14, 2024

Investiție Stora Enso: finlandezii măresc producția de ambalaje din carton

Recomandate

Compania finlandeză Stora Enso extinde producția de ambalajele din carton după ce a cumpărat o fabrică în De Lier, Țările de Jos. Investiția face parte din grupul achiziționat recent, De Jong Packaging, și devenit acum Business Unit Western Europe în cadrul diviziei Packaging Solutions, anunță lesprom.com.

În De Lier vor fi utilaje ce vor spori capacitatea celor existente. Ca rezultat al extinderii, fabrica este acum cel mai mare și cel mai modern centru de producție a ambalajelor din carton din Europa. Printre produsele De Lier se numără cutii și tăvi pentru produse proaspete, precum și articole pentru horticultură și zona industrială.

Fabrica de la De Lier utilizează o varietate de soluții durabile, cum ar fi panouri solare instalate pe acoperiș, care vor furniza electricitate echivalentă pentru 1.000 de gospodării. Căldura reziduală generată de echipamente va fi folosită pentru încălzirea clădirilor de birouri, reducând amprenta de carbon.

Noua fabrică de ultimă generație de la De Lier dispune de un depozit automatizat complet pentru role de hârtie, două mașini de producer a cartonului și mașini de conversie cu utilizarea unui sistem de transport cu mai multe niveluri, precum și un sistem avansat de gestionare a deșeurilor. Mai mult, include un sistem de transport intern îmbunătățit care facilitează deplasarea sigură în cadrul procesului de producție, reducând necesitatea utilizării stivuitoarelor.

Fabrica De Lier dezvoltă și comercializează produse premium de ambalaje pe bază de fibre și are aproximativ 500 de angajați.

Stora Enso este un furnizor de frunte al produselor regenerabile –  ambalaje, biomateriale și construcții din lemn și unul dintre cei mai mari proprietari privați de păduri din lume.

Iată câteva date anunțate de Stora Enso despre De Jong Packaging:

  • Fondată în 1996
  • Vânzări în Țările de Jos, Belgia, Germania, Marea Britanie, Irlanda și Franța
  • Capacitate de producție a cartonului ondulat: 560 milioane mp în 2022.
  • Două extinderi în curs în Țările de Jos (De Lier) și Marea Britanie (Ellesmere Port).
  • Cele două proiecte de extindere, împreună cu proiecte mai mici de optimizare, vor crește capacitatea de carton ondulat a De Jong Packaging de la 560 milioane mp în 2022 la aproximativ 1.200 milioane mp până în T4 2023/T1 2024.

Sursa: Stora Enso, lesprom.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi