DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

27.3 C
București
25.2 C
Sibiu
25.8 C
Suceava
25.7 C
Covasna
26.3 C
Piatra Neamț
24.5 C
Braşov
26.2 C
Bistrița
29.7 C
Râmnicu Vâlcea
marți, iulie 23, 2024

Stora Enso, mișcare de forță: a lansat „Sylva”, kit din lemn masiv pentru orice construcție

Recomandate

Pentru a satisface cererea de soluții de construcție durabile și inovatoare, Stora Enso lansează Sylva, un kit masiv de construcție din lemn care cuprinde aplicații prefabricate, personalizate, livrate la timp pe șantier. Soluția permite o construcție mai rapidă, costuri reduse, o utilizare mai eficientă a materiei prime și mai puține emisii decât betonul sau oțelul.

Sylva este gama Stora Enso de produse proiectate și prefabricate, cum ar fi cheresteaua stratificată încrucișată (CLT), cheresteaua din furnir laminat (LVL) și cheresteaua laminată lipită (GLT).

Setul Sylva include tot ceea ce este necesar pentru a crea o structură din lemn modernă și durabilă pentru clădirile cu emisii scăzute de carbon. Pereții, podelele, acoperișurile, scările, grinzile și coloanele personalizate optimizează utilizarea lemnului masiv pentru a se potrivi clădirilor de toate tipologiile și scarile pentru nevoile specifice ale proiectului.

Linia automată Stora Enso, construită în Ybbs, Austria, va spori și mai mult valoarea și calitatea componentelor Sylva, oferind acoperiri de înaltă calitate, protejându-le împotriva umezelii, luminii solare, insectelor și focului. Acest lucru va duce la timpi de construcție mai scurți, scăderea costurilor pentru companiile de construcții și va oferi valoare adăugată și calitate îmbunătățită a produselor.

„Prin livrarea de componente prefabricate, ușor de instalat pe șantier, răspundem tendinței de creștere a construcțiilor în afara șantierului, oferind în același timp o soluție pentru deficitul de forță de muncă din industrie.

Sylva by Stora Enso este o schimbare a jocului pentru ca acest lucru să se întâmple, înlocuind betonul și oțelul cu lemn regenerabil pentru a permite un proces de construcție circular, cu emisii scăzute de carbon”, spune Mathieu Robert, șeful de soluții de construcții de la Stora Enso.

Panourile de perete Sylva pot fi furnizate cu deschideri pentru ferestre și uși decupate și gata de montat.

Stora Enso este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de produse durabile pentru ambalaje, biomateriale, construcții din lemn și hârtie și unul dintre cei mai mari proprietari privați de păduri. 

În 2021, a generat vânzări de 10,2 miliarde EUR cu aproximativ 22.000 de angajați. Acțiunile companiei sunt tranzacționate pe bursele de valori din Helsinki (STEAV, STERV) și Stockholm (STE A, STE R) și în Statele Unite sub formă de ADR.

Am mai scris despre Stora Enso și despre o româncă aflată într-o poziție de top la ei AICI.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi