DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

32.1 C
București
29.2 C
Sibiu
25.3 C
Suceava
25.5 C
Covasna
27 C
Piatra Neamț
26.9 C
Braşov
29 C
Bistrița
29.6 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, septembrie 23, 2023

IRUM Reghin a investit peste 7 milioane de euro în retehnologizare

Recomandate

Compania românească IRUM Reghin, care produce utilaje forestiere și tractoare agricole, alocă sume importante pentru dezvoltare, peste șapte milioane de euro fiind investiți în retehnologizare cu utilaje de ultimă generație, ceea ce a permis o creștere semnificativă a productivității și calității  pieselor, astfel încât să fie competitive pe plan mondial.

„Fiind focusați pe îmbunătățirea capacităților noastre de producție, fabrica se află într-un proces continuu de retehnologizare și de creștere, astfel că suntem în plină desfășurare cu toate planurile de dezvoltare”, a declarat pentru FoodBiz Mircea Oltean, CEO IRUM.

Anul acesta, focusul principal a fost dezvoltarea departamentului de prelucrare a roților dințate, care va permite ca în viitor angrenajele pe care IRUM le produce să fie la cele mai înalte standarde.  Eficientizarea activității secției de vopsitorie a fost un alt obiectiv, fiind realizate investiții masive într-o nouă hală de 2.000 de mp, dar și în tehnologie pentru instalația de pregătire și vopsire piese și subansambluri, în valoare de 1.050.000 euro.

O altă parte din investiții a mers în modernizarea unor construcții existente, realizarea de construcții și hale de producție noi, am achiziționat echipamente tehnologice și mijloace de transport și, tototată, în zona de licențe și echipamente pentru IT.

Prin intermediul Centrului de Cercetare și Dezvoltare iFOR, unde lucrează peste 30 de ingineri români, compania dezvoltă în permanență produse noi, bazate pe cerințele din piață și pe studii aprofundate de-a lungul timpului.

Luna aceasta a fost lansat un nou model de utilaj forestier, TAF 690 S5, care este destinat atât pieței din Româna, cât și din toată Europa și America. Acesta vine cu un design nou și propriu, cu o cabină regândită pentru un confort cât mai bun pentru operator și, bineînțeles, pentru siguranță acestuia, dar și cu multe îmbunătățiri în zona tehnică.

„Toate acestea sunt posibile datorită investițiilor masive din ultima perioadă, făcute în zona de producție. Peste 7.000.000 de euro au fost investiți în retehnologizare cu utilaje de ultimă generație, iar prin intermediul acestora am reușit să creștem semnificativ productivitatea și calitatea pieselor, putând oferi produse competitive pe plan mondial”, a afirmat Mircea Oltean.

Sursa: agrimanet.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi