DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

29.4 C
București
21.3 C
Sibiu
24.6 C
Suceava
18.1 C
Covasna
22.9 C
Piatra Neamț
26.2 C
Braşov
26.1 C
Bistrița
21.6 C
Râmnicu Vâlcea
joi, septembrie 21, 2023

Pomul de Crăciun de la Vatican e un molid de 113 ani, împodobit cu 600 sfere din lemn

Recomandate

În urmă cu câteva zile au fost aprinse beculeţele Pomului de Crăciun din Piața Sf. Petru. Molidul roşu din faţa Vaticanului are o vârstă venerabilă, 113 ani, o înălțime de 28 de metri şi este decorat cu 600 de sfere de lemn. Acestea au fost create de aproximativ patruzeci de voluntari din Andalo, în timp ce Ieslea de Crăciun a fost realizată în Peru.

„Acest brad reprezintă un cadou pe care comunitatea din Trentino este onorată să-l facă, cu speranța sinceră că zilele care urmează să sosească vor aduce liniște unei lumi care are mare nevoie de asta” a declarat consilierul provincial pentru sănătate şi familie, Stefania Segnana.

Arborele Papal provine tocmai din Platoul Paganella, iar decoraţiunile au fost realizate de voluntari din sat în cadrul unui proiect de solidaritate care unește regiunea Trentino cu Associazione Genitori Oncologia pediatrica Onlus (AGOP).

La finalul sărbătorilor de Craciun, bradul va fi reciclat şi transformat în mici obiecte care vor fi donate copiilor din asociaţia AGOP, împreună cu cele 600 de decoraţiuni din lemn conţinând mesajele de solidaritate ale elevilor şcolilor din Andalo, pentru o licitație în scop caritabil.

Sursa: g4media.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi