DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

26.1 C
București
20.2 C
Sibiu
21.1 C
Suceava
21.6 C
Covasna
21.4 C
Piatra Neamț
17.4 C
Braşov
21.6 C
Bistrița
24.8 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iulie 19, 2024

Primăria Capitalei caută soluții să scape orașul de „miile de ciori”

Recomandate

Primarul general al Capitalei a primit mai multe solicitări din partea cetățenilor care cer rezolvarea unei probleme acute: ciorile. Nicușor Dan a preluat cererea și a întreprins deja primele demersuri.

„În anul 2021 am introdus în buget, prima oară, o secțiune de bugetare participativă, adică o parte din buget să fie decis de cetățeni pe bază de concurs de proiecte. Unul dintre proiectele care a câștigat a fost cel care caută o soluție pentru miile de ciori din Cișmigiu, bucureștenii fiind deranjați de mizeria pe care acestea o fac la locurile de joacă, pe bănci, pe alei, pe statui.

Proiectul a câștigat 500.000 lei, buget TOTAL pentru rezolvarea problemei. Prima parte presupune realizarea unui studiu, care va costa 50.000 – 100.000 lei. Atribuirea se va face prin achiziție publică, iar prețul va rezulta din achiziția publică. Studiul va propune soluția care va fi implementată și pe care vor fi cheltuiți, dacă e nevoie, restul de bani”, a anunțat Nicușor Dan.

Precizările vin după ce au apărut voci care anunțau că Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement din subordinea Primăriei Capitalei ar finanța cu 100.000 de euro un studiu de fezabilitate cu titlul „Ciorile din Grădina Cișmigiu / Vecini cu aripi”.

Sursa: Facebook / Nicușor Dan, STB

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi