Romsilva are un nou director general

0
1629

Regia Națională a Pădurilor are un nou director general, interimar, în persoana lui Daniel Nicolăescu. El va conduce RNP pe o perioadă de patru luni.

Potrivit CV-ului, Daniel Nicolăescu a fost consilier al secretarilor de stat din Ministerul Mediului Erika Stanciu și Gelu Puiu, a fost membru în Consiliul Național de Vânătoare, a lucrat, timp de 15 ani, ca șef de ocol la RNP, dar și la un ocol privat (OS Săliște) și în ultimul an a fost director de politici publice la Asociația Administratorilor de Păduri. Este inginer silvic, absolvent al Facultății de Silvicultură Brașov și expert al INCDS „Marin Drăcea”.

Daniel Nicolăescu este din Vâlcea și îl înlocuiește la conducerea regiei pe George Mierliță, care va prelua conducerea Hergheliilor de stat, aflate din 2002 în administrarea RNP.

Potrivit propriei descrieri, noul director general al Romsilva are „abilităţi de comunicare, abilităţi de relaţionare, capacitate de decizie, capacitate de planificare şi organizare, diplomaţie, focalizare pe rezultate, iniţiativă în acţiuni, preocupare pentru calitate, rezolvare de probleme, leadership”.

Vom reveni cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.