DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

6.6 C
București
2.2 C
Sibiu
5.4 C
Suceava
6.4 C
Covasna
6.2 C
Piatra Neamț
4.1 C
Braşov
6.2 C
Bistrița
8.3 C
Râmnicu Vâlcea
joi, februarie 22, 2024

Romsilva: Ediția 2023 a Zilei Silvicultorului are loc pe 15 iunie, la Zizin

Recomandate

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri organizează cea de-a XXXIII-a ediție a Zilei Silvicultorului. Evenimentul va avea loc pe 15 iunie, începând cu ora 10.00, la Zizin, județul Brașov.

Au fost invitați reprezentanți ai Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și vor participa directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Daniel Nicolăescu, președintele Asociației Administratorilor de Păduri, Adrian Crețu, reprezentanți ai sindicatelor din silvicultură, specialiști în silvicultură, membri ai mediului academic. Nu va lipsi nici inspectorul general al Gărzii Forestiere Naționale, Porzsolt Levente.

Cei de la Romsilva au ales Zizinul ca loc pentru ediția din acest an a Zilei Silvicultorului deoarece aici are loc și evenimentul „Ziua Specialistului” organizată de Forest România. Vor fi și standuri cu exponate ale companiilor din sector, dar și dezbateri cu temele:

  • Regulament UE privind defrișările (EUDR). Este pregătit sectorul pădure-lemn pentru noul cadru impus de regulamentul european?
  • Finanțarea sectorului pădure-lemn: soluții nationale si europene. Este sectorul pregătit să absoarbă fondurile și să crească la adevăratul potențial?

Din programul celor de la RNP fac parte și vizitarea stadurilor, precum și un prânz câmpenesc.

Sursa: Romsilva

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi