DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

27.1 C
București
25.2 C
Sibiu
25.3 C
Suceava
24.1 C
Covasna
21.3 C
Piatra Neamț
24.1 C
Braşov
23.4 C
Bistrița
24 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Saica Paper va instala un sistem de procesare a biomasei și deșeurilor la fabrica din Nogent-sur-Seine

Recomandate

BMH Technology a semnat un contract cu Saica Paper France pentru furnizarea și instalarea unui sistem complet de procesare a combustibilului din biomasă și a deșeurilor de hârtie în Nogent-sur-Seine, Franța, anunță lesprom.com. Sistemul va prelucra lemnul rezidual colectat dintr-un perimetru de aproximativ 150 de kilometri, precum și deșeurile fibroase provenite din procesul de producție.

Principala motivație pentru acest proiect este reducerea consumului de gaz natural, care reprezintă o sursă majoră de emisii și implică costuri semnificative de producție. Reducerea estimată a consumului de gaz natural este de aproape 89%, ceea ce înseamnă o economie de aproape 50.000 de tone și o reducere de 79% a emisiilor de CO2 în fiecare an. În plus, se va evita depozitarea în gropi a 50.000 de tone de produse secundare.

BMH va asigura proiectarea, fabricarea, montarea și punerea în funcțiune a unui sistem complet de manipulare a combustibilului. Sistemul va include o stație de recepție, un sistem de control al calității combustibilului, un siloz intermediar de stocare a lemnului rezidual cu o capacitate de 3.700 m3 și un sistem centralizat de îndepărtare a prafului.

Sistemul va fi livrat și instalat în 2024, iar facilitatea va fi preluată în 2025.

Grupul Saica este una dintre companiile cele mai cunoscute din Europa în producția de hârtie reciclată, având o capacitate anuală de producție de 3,3 milioane de tone.

BMH Technology este unul dintre liderii mondiali în rafinarea durabilă a deșeurilor și în sistemele de manipulare a biocombustibililor solizi.

Sursa: lesprom.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi