DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

16.1 C
București
18.2 C
Sibiu
16.4 C
Suceava
13 C
Covasna
14 C
Piatra Neamț
13 C
Braşov
13.5 C
Bistrița
13.8 C
Râmnicu Vâlcea
duminică, mai 19, 2024

Se reiau târgurile pentru forestieri. În 2022 vor fi în Suedia, Germania și România

Recomandate

După o pauză de doi ani, expozițiile de tehnologie forestieră sunt gata să reunească specialiștii din industrie și să vină cu cele mai noi oferte de utilaje și nu numai. Primul târg din acest an va fi Elmia Wood, ce va avea loc între 2 și 4 iunie în pădurea din Bratteborg, la sud de Jönköping, în Suedia.

Elmia Wood este un loc de întâlnire nu doar pentru producătorii de echipamente forestiere, ci și pentru proprietarii de păduri, antreprenori, oficiali forestieri și toți cei care într-un fel sau altul interacționează cu fondul forestier. Ca la orice târg, organizatorii spun că este o bună ocazie pentru vizitatori de a vedea cele mai noi produse, de a-și face cunoștințe și de a-și crea oportunități pentru noi afaceri.

Standurile au fost deja rezervate în mare parte, iar din România va fi prezent și producătorul IRUM. După cum au declarat cei de la companie pentru forestmania.ro, IRUM va fi prezent la Elmia Wood 2022 cu cel mai nou model de TAF, 690 S5 și cu un TAGRO echipat forestier.

Ce putem vedea la Elmia Wood?

Târgul va fi generos și va reuni domenii de interes pentru mai multe categorii de vizitatori. Organizatorii au pregătit standuri pentru:

 • Cercetare, dezvoltare, educație
 • Management și planificare de business
 • Regenerare
 • Silvicultură (curățare, rărire, forwarding, echipamente de dimensiuni mici etc)
 • Natură (și aici vorbim despre biodiversitate, pescuit, vânătoare, conservare)
 • Încărcare și transport (drumuri forestiere, platforme, transport de lemn și produse din lemn, alte forme de transport și logistică)
 • Prelucrarea lemnului (motofierăstraie, accesorii gatere, utilaje de prelucrare)
 • Accesorii pentru utilaje
 • Consumabile.

Deja biletele s-au pus în vânzare și costă 350 de coroane suedeze (35 de euro) biletul pentru o zi / adult.

Târgul de la Munchen, Interforst, în iulie

Între 17 și 20 iulie are loc și Târgul Interforst de la Munchen. După cum spun organizatorii, târgul INTERFORST din München este un târg internațional de silvicultură și tehnologie forestieră, cu evenimente științifice și expoziții speciale. Aproximativ 450 de expozanți din peste 20 de țări își vor prezenta cele mai noi produse și servicii de-a lungul întregului lanț valoric: de la împădurire și recoltarea lemnului până la fabrică de cherestea.

Târgul din München prezintă întreaga gamă de servicii – regenerarea și îngrijirea pădurilor, protecția pădurilor, recoltarea și transportul lemnului, tehnologii de prelucrare, construcția și întreținerea drumurilor forestiere, transportul lemnului, vehicule de transport, energie pe bază de lemn, păduri de protecție și agrement, îngrijirea arborilor și a peisajului, IT, topografie, managementul informațiilor și telecomunicații în pădure, protecția sănătății și securității în muncă, prim ajutor și servicii. Un bilet de intrare la târg este 44 de euro/zi/persoană (și intrare gratuită pentru copii până la 14 ani).

Forest România: demonstrații, utilaje și vânătoare

Și România va avea un târg în acest an, este vorba despre Forest România, ce va avea loc între 15 și 17 septembrie la Zizin, în județul Brașov. Este, din nou, o bună ocazie de a vedea ce e nou pe piață, de a asista la demonstrații ale echipamentelor și de a afla și noutățile din domeniul vânătorii. Nu vor lipsi nici dezbaterile pe teme de interes cu experți din domeniu, dar și prezentări de tehnologii de măsurare a lemnului. Vom reveni cu detalii despre târg și în alte articole viitoare. Ar mai trebui menționat că la ediția din 2019 a avut loc în cadrul târgului și Ziua Forestierului, organizată de Asociația Forestierilor din România – ASFOR.

Mai multe articole

3 COMENTARII

  • Din cate stim noi, nu. Dar se organizeaza un targ la Suceava, intre 30 sept – 2 octombrie si veti gasi si acolo utilaje si firme de utilaje si producatori de tot felul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi