DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

24.5 C
București
20.2 C
Sibiu
19 C
Suceava
15.7 C
Covasna
15.5 C
Piatra Neamț
13 C
Braşov
16.9 C
Bistrița
19.1 C
Râmnicu Vâlcea
luni, septembrie 25, 2023

Târg pentru industria lemnului, între 8 și 11 martie la Belgrad

Recomandate

Specialiștii din industria prelucrării lemnului și a mobilei sunt așteptați la un eveniment important pentru Europa de Sud-Est: Târgul All4Wood Balkans. Acesta își va deschide porțile în perioada 8-11 martie 2023 la Expo Belgrad, în Serbia.

Târgul ALL4WOOD este acompaniat de un alt eveniment – WINDOSHOW, cea mai mare platformă comercială a sectoarelor de ferestre și construcții din Balcani.

All4wood (Totul pentru lemn), după cum îi spune și numele, este un eveniment pentru firmele care prelucrează lemn în țările balcanice, eveniment ce are ca scop principal interacțiunea dintre cei din companii, pentru efectuarea unui schimb de experiență legat noile tehnologii și materiale.

Conform build.in.wood.eu este un târg internațional de produse din lemn, parchet, subindustria mobilei și accesorii, dar, în același timp, în cadrul evenimentului vor fi prezentate și cele mai noi utilaje de prelucrare a lemnului.

În cadrul Windoshow producătorii de ferestre vor avea oporturnitatea de a-și împărtăsi propriile experiențe și de a crea legături de afaceri.

Târgurile vor avea loc în perioada 8-11 martie 2023, în Belgrad, Serbia, destinație ce capătă tot mai multă popularitate în lumea afacerilor. Limbile vorbite la evenimente vor fi engleza și sârba.


Sursa: buildinwood.eu, windoshow.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi