DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

35 C
București
33.1 C
Sibiu
33.4 C
Suceava
33.6 C
Covasna
34.3 C
Piatra Neamț
31.9 C
Braşov
31.1 C
Bistrița
35.9 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Târgul de echipamente de prelucrare a lemnului Wood Taiwan se reia după o pauză de 5 ani

Recomandate

Salonul internațional de mașini pentru prelucrarea lemnului din Taiwan, Wood Taiwan, se redeschide, după o pauză de cinci ani. Expoziția va avea loc în perioada 20-23 aprilie 2023, la Centrului de Expoziții Taipei Nangang și va prezenta o gamă largă de produse, cum ar fi echipamente de prelucrare a lemnului, componente, unelte de mână, bricolaj, unelte de gravare cu laser, softuri pentru mobilier sau servicii, anunță woodworkingnetwok.com.

Taiwan este al patrulea cel mai mare exportator de utilaje pentru prelucrarea lemnului la nivel global, cu o bază solidă de clienți. Cumpărătorii internaționali care nu au vizitat Taiwan în ultimii ani își manifestă un interes sporit pentru eveniment. Cumpărători din Vietnam, Thailanda, Japonia, Indonezia și Malaezia și-au confirmat deja prezența.

„Târgul este o platformă de conectare a profesioniștilor din industrie,  oferind expozanților o oportunitate de a-și prezenta produsele și de a-și crea relații”, anunță organizatorii.

Anul acesta, Wood Taiwan include noi domenii precum „Unelte electrice pentru bricolaj de casă”, „Accesorii și plăci pentru feronerie” și „Lemn pentru relaxare”, cu expozanți precum Taiwan Craft Research and Development Institute, LOOBEN, MUSHULIN, DongShanDesign și FUNWOOD.

Evenimentul mai aduce, ca experiențe, tururi ghidate, un forum de durabilitate a construcțiilor din lemn, seminarii despre producție inteligentă, consultanță Net Zero și Wood Insight DIY. Vizitatorii vor primi un cadou de bun venit și pot face, prin Taipei Biz Tour, un tur al orașului în timpul expoziției.

Sursa: woodtaiwan, woodworkingnetwork.com

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi