DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

26.1 C
București
20.2 C
Sibiu
21.1 C
Suceava
21.6 C
Covasna
21.4 C
Piatra Neamț
17.4 C
Braşov
21.6 C
Bistrița
24.8 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iulie 19, 2024

Zilele Horticulturii Bucureștene, la Universitatea de Științe Agronomice din Capitală

Recomandate

Facultatea de Horticultură a Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti organizează, în campusul Agronomie-Herăstrău, de astăzi până pe 8 mai, cea de a XIX-a ediţie a Zilelor Horticulturii Bucureştene, în cadrul căreia vor avea loc conferinţe, ateliere, expoziţii şi demonstraţii în aer liber.

Vizitatorii vor avea ocazia să participe şi la prezentările hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultură.

„Împreună cu partenerii noştri ne propunem să inspirăm vizitatorii să trăiască o viaţă mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică şi sănătoasă, prin soluţiile de reciclare şi de compostare a deşeurilor alimentare şi vegetale şi prin prezentarea celor mai bune soluţii şi produse horticole pentru casă şi grădină”, se arată într-un comunicat de presă al USAMV transmis AGERPRES.

Cei interesaţi vor putea achiziţiona direct de la producători pomi şi arbuşti fructiferi, flori, plante ornamentale, seminţe, răsaduri de legume şi flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură şi produse agricole tradiţionale.

Zilele Horticulturii Bucureştene se desfăşoară în acest an sub simbolul bujorului, pentru a susţine în continuare iniţiativa proclamării oficiale a acestuia ca Floare Naţională a României. 

Sursa: Agerpres

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi