DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

27.1 C
București
25.2 C
Sibiu
25.3 C
Suceava
25.5 C
Covasna
27 C
Piatra Neamț
26.9 C
Braşov
29 C
Bistrița
29.6 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Ziua porților deschise la EGGER: consilieri, primari și funcționari au vizitat fabrica

Recomandate

În perioada 1-3 septembrie compania EGGER a organizat Ziua porților deschise la fabrica din Rădăuți. Primarii, consilierii locali și funcționarii din administrațiile locale din Rădăuți, Dornești și Satu Mare au participat la eveniment. În număr de 30, aceștia au luat parte la discuții, prezentări și tururi de fabrică.

„Prin cele trei zile dedicate Zilelor porților deschise ne-am propus să oferim mai multe informații privind activitatea de pe platforma industrială din Rădăuți din ultimii doi ani. Am început cu Raportul de sustenabilitate EGGER, disponibil aici. Raportul pe 2020 conține exemple de bune practici care ilustrează modul în care abordăm tema sustenabilității în activitatea și acțiunile noastre zilnice. De asemenea, prezentăm obiectivele noastre de sustenabilitate și subliniem astfel angajamentul nostru clar față de o gestionare durabilă, pentru mai multe generații”, se arată într-un comunicat al companiei, transmis forestmania.ro.

Agenda discuțiilor a mai inclus proiectele de CSR din ultimii doi ani, precum contribuția EGGER în domeniul sănătății (ex. la Spitalul Municipal Rădăuți, materiale anti-COVID) sau educației (ex. proiectul ”Digitalizarea educației”) și concluziile studiului de sănătate realizat periodic pentru EGGER Technologia.

În timpul turului de pe platforma industrială participanții au aflat detalii tehnice despre procesul de producție și produsele EGGER, în special PAL, de la Rădăuți și managementul apei uzate de pe platforma industrială.

„Am invitat reprezentanții administrațiilor locale învecinate pentru a le oferi o perspectivă mai clară asupra activității fabricii noastre și a impactului pozitiv – prin angajați, impozite locale, furnizori , sponsorizări –  pe care EGGER îl are în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Obiectivul nostru este să construim și să consolidăm relații sustenabile cu reprezentanți din educație, sănătate și comunitate, principalele domenii spre care ne orientăm atenția în proiectele noastre de implicare locală. Ziua porților deschise este o oportunitate potrivită în acest sens” a declarat Alina Chifan, director de vânzări al EGGER Romania.   

Primăria Rădăuți: „E cunoscută implicarea Egger în viața comunității locale”

Cei din Primăria Rădăuți au apreciat vizita la companie, cu atât mai mult cu cât Egger este unul dintre agenții economici de top ai Sucevei. Nu doar prin aportul financiar, ci mai ales prin acțiunile de implicare socială.

„Compania EGGER, prezentă de aproape 15 ani în Rădăuți a invitat la sediul firmei consilierii locali și conducerea administrației rădăuțene, în data de 03.09.2021, pentru a participa la Ziua porților deschise EGGER Romania. Întâlnirea a constat în prezentarea activității companiei, evoluțiile din ultimii doi ani și vizitarea instalațiilor de pe platforma EGGER.

Evenimentul a constituit o oportunitate, potrivită pentru consolidarea relațiilor de parteneriat și colaborare între companie și conducerea deliberativă și executivă a municipiului Rădăuți, cunoscută fiind implicarea companiei în viața comunității locale, atât prin contribuția la bugetul local cât și prin sponsorizări”, a transmis Primăria Rădăuți pe pagina oficială de Facebook.

EGGER în România

Grupul EGGER deține din 2008 o fabrică în România, în Rădăuți, județul Suceava. Fabrica are aproape 850 de angajați. În Rădăuți, sunt produse plăci de PAL brut și melaminat pentru industria mobilei, precum și plăci OSB pentru industria construcțiilor din lemn și sectorul retail. EGGER a investit cca. 500 milioane Euro în dezvoltarea unității strategice de producție din Rădăuți într-o locație de producție complet integrată și dotată cu tehnologie de ultimă generație.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi