DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

28.3 C
București
21.3 C
Sibiu
21.2 C
Suceava
22.7 C
Covasna
20.1 C
Piatra Neamț
20.7 C
Braşov
20.4 C
Bistrița
23.1 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iunie 21, 2024

A început cel mai mare târg al produselor proaspete, la Berlin

Recomandate

Aproximativ 2.000 de expozanți din 87 de țări participă, de azi până pe 7 aprilie, la Berlin, la cel mai mare târg al produselor proaspete, Fruit Logistica.

Evenimentul are loc după o absență de un an, cauzată de pandemie. Tema din 2022 este „Ne reîntâlnim față în față” și transformă Berlinul în locul potrivit pentru industria globală a produselor proaspete. Fruit Logistica nu numai că reflectă întregul lanț – de la producător până la punctul de vânzare – dar oferă și platforma ideală pentru afaceri, inovare și informare.

Soluții digitale, noi soiuri de fructe și legume, tehnologie de ultimă oră, proiecte pe termen lung și concepte complet noi – toate aceste subiecte sunt prezentate atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori, în sesiunile „Future Lab”. Vor fi studiate soluții care vor conduce piața în următorii ani și vor contribui semnificativ la îmbunătățiri de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Se vor prezenta atât soluții de cultivare folosind resurse cât mai naturale, cât și modele de ambalat sau etichetat biodegradabile.

Durabilitatea, în special în ceea ce privește cultivarea, ambalarea și transportul, precum și efectele crizei climatice asupra producătorilor și digitalizarea agriculturii, sunt doar câteva dintre provocările complexe cu care se confruntă în prezent comerțul internațional cu fructe. Războiul din Ucraina are, de asemenea, efecte asupra afacerilor din domeniu: fluxurile de mărfuri sunt afectate, lanțurile de aprovizionare sunt sub presiune. Aceste subiecte și altele care țin de comerțul internațional cu fructe și legume vor fi discutate în diverse serii de evenimente în cadrul târgului, oferind astfel oportunitatea participanților de a recupera informații din ultimii doi ani și de a lua decizii de afaceri mai bune.

România, reprezentată de RNP Romsilva

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva participă la târg cu un stand propriu, singurul din țara noastră prezent la acest eveniment.

Standul pune în valoare, printr-un concept original, oferta de fructe de pădure, ciuperci comestibile și plante medicinale, iar vizitatorii vor afla modalitățile prin care pot participa la licitațiile electronice pentru vânzarea acestor produse organizate anual de Romsilva.

(Foto: Fruit Logistica, RNP Direcția Silvică Suceava)

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi