DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

25.6 C
București
22.9 C
Sibiu
23.7 C
Suceava
23.7 C
Covasna
22.2 C
Piatra Neamț
22.9 C
Braşov
21.9 C
Bistrița
14 C
Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, mai 25, 2024

Admitere la Facultatea de Silvicultură Suceava: laptop cadou pentru boboci

Recomandate

În perioada 12-20 iulie are loc admiterea la Facultatea de Silvicultură Suceava. Candidații la studiile universitare de licență care au obținut în perioada studiilor liceale distincții la olimpiadele școlare și/sau la alte concursuri naționale sau internaționale, beneficiază de dreptul de a se înscrie, fără susținerea concursului de admitere, pe locuri finanțate de la bugetul de stat.

Oferta este adaptată necesităților actuale, transmite conducerea facultății. Astfel se oferă locuri la:

 • studiile de licență – specializările: SILVICULTURĂ – forma de învățământ cu frecvență (4 ani), forma Învățământ la distanță (ID, 4 ani), ECOLOGIE ȘI PROTECȚIA MEDIULUI – învățământ cu frecvență (3 ani) 
 • specializări diferite în cadrul formei de învățământ „Masterat” (2 ani).

IMPORTANT – Conform art. 205 (alin. 5) din Legea educatiei nationale, la nivelul universitatii sunt disponibile 10 locuri pentru absolventii proveniti din sistemul de protectie sociala. Acești candidați vor ocupa cu prioritate un loc bugetat.

La admiterea în ciclul de studii universitare de licență pot candida absolvenții de liceu cu diplomă de bacalaureat sau diplomă echivalentă cu aceasta, cetățeni români și cetateni ai statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparținând Spațiului Economic European și ai Confederației Elvețiene în aceleași condiții prevăzute de lege pentru cetățenii români, inclusiv în ceea ce privește taxele de școlarizare.
Un candidat declarat admis poate beneficia de finantare de la bugetul de stat o singura data, pentru fiecare dintre cele 3 cicluri de studii universitare.

Studenții care se vor înmatricula în anul I vor primi din partea universității un laptop sau o tableta + SIM cu abonament de date.

Taxe de școlarizare:

 • SILVICULTURĂ:
  • 3.500 lei/an ingineri zi specializarea Silvicultură
  • 4.200 lei/an ingineri ID specializarea Silvicultură
  • 3.900 lei/an masterat
 • ȘTIINȚA MEDIULUI:
  • 3300 lei/an specializarea „Ecologia și protecția mediului”.

Sursa: http://www.silvic.usv.ro/

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi