DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

DESCARCĂ APLICAȚIA:

28.3 C
București
21.3 C
Sibiu
21.2 C
Suceava
22.7 C
Covasna
20.1 C
Piatra Neamț
20.7 C
Braşov
20.4 C
Bistrița
23.1 C
Râmnicu Vâlcea
vineri, iunie 21, 2024

Alser Forest aduce primele utilaje moderne pentru gospodărirea pădurilor tinere

Recomandate

Alser Forest devine dealer oficial în România al Vimek, producător de forwardere și harvestere specializate pentru pădurile tinere.

Firma Vimek AB, Suedia, este lider mondial în producția de utilaje pentru primele rărituri, în care diametrul mediu al arborelui este între 10-20 cm.

„Cu ajutorul acestor utilaje, mecanizăm la maximum lucrările de întreținere a pădurilor din primele rărituri, eliminând drujbiștii, caii și taf-iștii. Sunt utilaje cu un gabarit redus și greutate redusă, ce pot să se strecoare cu ușurință în pădurile tinere și dese. Pe lângă gabarit, avantajul major este economia de combustibil, pentru că la Vimek consumul mediu este în medie de 4 litri/oră. Numai din economia de combustibil îți poți achita leasingul la ele”, explică managerul Alser Forest, Albert Șerban.

Această soluție rezolvă problema exploatării forestiere în pădurile tinere, precum și în pășunile împădurite, unde arborii au dimensiune maxim de 30 cm diametru, mai spune șerban, subliniind că  operatorul va sta confortabil în cabină, având toate condițiile moderne de lucru.

Detalii tehnice, AICI.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi