DESCARCĂ APLICAȚIA:

ForestMania e despre și pentru iubitorii de pădure și lemn

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRILE VOASTRE

27.3 C
București
25.2 C
Sibiu
25.8 C
Suceava
25.7 C
Covasna
26.3 C
Piatra Neamț
24.5 C
Braşov
26.2 C
Bistrița
29.7 C
Râmnicu Vâlcea
marți, iulie 23, 2024

Autobuz cu lemn de foc în loc de pasageri, la Maramureș

Recomandate

Poliţiştii maramureşeni care au oprit pentru control un autobuz au descoperit că şoferul transporta nu pasageri, ci buşteni pentru care nu există documente de provenienţă. Cei peste trei metri cubi de lemn de foc fuseseră puşi pe culoarul dintre rândurile de scaune şi acoperiţi cu pături, relatează observatornews.ro.

Autobuzul care transporta lemn de foc fără documente provenienţă a fost oprit de poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş pe şoseaua de centură a municipiului Baia Mare.

„În urma verificărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică s-a constatat faptul că, pentru materialul lemnos transportat, respectiv 3,03 metri cubi lemn foc foioase, nu au fost emise documente de provenienţă”, a informat, luni după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş. 

Poliţiştii au dat o amendă contravenţională în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea materialului lemnos.

Șoferul a fost audiat și așa s-a aflat că lemnul fusese luat din zona localității Chechiș, dintr-o pădure privată. După confiscare, lemnul a fost transferat din autobuz în depozitul OS Baia Sprie.

Sursa: observatornews.ro

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi